Curb Your Enthusiasm

Dags för Prince att ta steget in i tv-serievärlden

Parisa Amiri 17:08 15 Jan 2014

Historisk bild tagen efter Princes framträdande i Stockholm på Skeppsholmen i somras, när han ska in och sussa på Grand Hotel. 

Det här med stora stjärnor inom musik och film i tv-serieform är ju ett drag som gått från lovande tendens till glädjande standard, ännu ett exempel:

Idag blev det känt att världens minsta man med det normavvikande förhållandet till sin gitarr, tidigare känd som artisten Prince, ska göra ett framträdande i tv-seriesfären. Andra februari!

På förhand sannolik serie där Prince gör en cameo: Glee? 

Den serie internet upplyst mig om att han ska dyka upp i: New Girl!

Det blir bättre. Prince har kontaktat New Girl-gänget på eget bevåg och avsnittet ska utgå från hans tydligen beryktade hemmafester PLUS det sägs att han kommer att lägga sig i Nick och Jess förhållande. Inte helt oväntat att Prince älskar att skapa drama.

Ser det här som ännu ett led i att Prince öppnar upp sig för världen, det senaste året har han bjudit på matbild på twitter, släppt en låt om uppskjuten frukost med tillhörande, pinsam video, där singelomslaget prytts av Chappelle (vad HÄNDE med honom) i full on Prince-mundering. 

Det här kräver en mini-trio-lista över celebs som spelat sig själva i tv-serier, kom MER än gärna på fler exempel:

1. Kampen med att få till flygplansscenen med Oprah i 30 Rock har tillägnats ett helt kapitel i Tina Feys måste-bok "Bossypants" och vad vi ska vara glada för att det löste sig. 

2. Mannen som presenterades för oss som en renlighetsberoende, tröjälskande familjefar i Full House visade sina Entourage-anpassade sidor i serien. Oh, Bob Saget!

3. Larry David sitter court side och lägger krokben för Shaq. Saknar Curb Your Enthusiasm. 

Läs mer

Larry David rantar vidare

Parisa Amiri 14:13 13 Jul 2011

NU ÄR DEN HÄR! Åttonde säsongen av Curb Your Enthusiasm. Gick nästan miste om hela alltet för att jag verkligen hatade hans fru Cheryl. Det visade sig att jag hade kollat på avsnitten i fel ordning. Hehe.

Första avsnittet handlar om en icke-judeadvokat, flickscouter, tamponger, skilsmässa och tydligen dyker även Ricky Gervais och Michael J Fox upp. Preeetty, preeetty good.

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla