Oscars 2014

Det bästa ur bildskörden från Vanity Fairs Oscars-efterfest

Parisa Amiri 15:43 5 Mar 2014

Det kanske mest givande med galor är de bilder som släpps på när två av dina favoriter står och skrattar backstage, lutar sig över till den andras rad under tv-sändningen eller lite småpackade hänger på efterfesten. Ännu bättre om de är favoriter du aldrig sett ihop innan. 

The goodies från Vanity Fairs legendariska Oscars-efterfest:

Hur ofta händer det här: jag älskar samtliga människor i bild. Det kan jag inte ens säga om mina släktbilder. 

Vill blanda upp med min genpool med valfri älskling i den här högen. 

AAH. Stevie Nicks får den sortens bakifrån-kram känd från par på konserter av Bill. All kudos till J Law för trifectan som består av 1. val av sällskap, älskade Larry 2. perfekta mesh-detaljer på hennes mordvapen från Tom Ford och 3. GREPPET på vinglaset. 

Kvällens bästa sweethearts på delad förstaplats går såklart till Amy och hennes nya main squeeze Nick Kroll - har man sett dem på bild tillsammans innan? - och alltid, oavsett - min storasyster i mina fantasier, Chrissy och hennes hubby John. 

Awesome people hanging out together, del 1: Spike Lee i rejvsneaks, Bill pga Bill och Rosario Dawson! Kan jag slippa behöva se filmer där hon inte är med? 

Awesome people hanging out together, del 2: nästan osannolikt bra?! Ikonen Russell Simmons, Oprahs bästis Gayle, gudinnan Mindy HEELS IN HAND och hennes bästis BJ Novak vars nya bok SEGAR med att komma hem till mig.

De enda vars bilder i tillfälliga Vanity Fair-studion på plats inte var odrägligt pretentiösa utan förtjänar att publiceras och överhuvudtaget att ta in: Leslie och Judd hade ordnat barnvakt.  

De var på bjussigt humör och intog photo booth-klassikern också. 

Rashida och stylisten Brad Goreski. 

Bita axel-kära!!! Nu mår man.

Läs mer

Höjdpunkterna från Oscars 2014 - Ellen, Pharrell, Lupita och Leos sorg

Parisa Amiri 12:45 3 Mar 2014

Ni har alla sett den, selfien på våra mest värdefulla kampanjansikten och jordens dyraste porslinsfasader som sabbade Twitter och slog retweetrekordet på 2 miljoner. Vet någon vad som hade retweetrekordet innan? Gissar Kims (...Kardashians) rövselfie post-pregnancy.

Frågan är bara om den foolproof-selfien som absolut inte gjorde sig bra i sändning och som framförallt var del av en mobilsponsring väger upp bristen på ett pampigt öppningsnummer? Istället för en Hugh Jackman-öppning med song and dance fick vi en monolog där Ellen kallade Liza Minelli för "sir"?

ELLENS KVÄLL SOM VÄRD:

1. I monologen, till Jonah Hill: "You showed us something in that film that i have not seen for a very long time."

Följt av ett "You get it?".

Om Jonahs runkscen.

...

Skrattade.

2. Ur monologen, om möjliga scenarion under kvällen:

3. Ur monologen, om Dallas Buyers Club: "It deals with the serious issue of people who have sex at rodeos."

Nja:

 - Kallade Liza "sir". Svinkonstigt, inte minst med tanke på hur många gånger Ellen måste ha mottagit liknande hån. 

 - Skämtet mot Captain Phillips-Barkhad Abdi om sommelier /somali?? Ha. Ha. 

4. Skrämde skiten ur Leo. 

Notera att han ännu en gång tog med sin mamma som sin date till Oscarsgalan. Finns något tydligare douchebag move? Någon gång måste du antingen sluta hänga med enbart 19-åriga Victoria's Secret-modeller eller vara öppen med det. 

5. Avbröt stjärnornas pre-Oscar-fasta med ett gäng pizzor. Alla gick Nicole Richie och skulle visa hur mycket de älskar att äta pizza.

Ovan: förebilderna i livet på alla möjliga sätt, Meryl och Julia!

Brad Pitt såg sin chans att få stå i centrum, lex hans tiominutersroll i 12 years a slave OCH agerandet när samma film vann Best Picture.

PHARRELL GOT CLOSE

Under hans Happy-framträdande i en fjärde Pharrell-hat utsatte han the ladies front row för den enda nackdelen med att sitta så nära, påtvingad dans:

LUPITA! Dreamy, alltid.

Meryl, shakin the GOODS.

VINNARNA

Amat har bestämt om rätt nominerade vann eller inte, här, komplett med klipp på alla tal. Och kvällens bästa tweet, rakt av.

Finns det något Oscars-garanterat kort som Leo ännu inte har testat? Och failat? Detta kräver ett eget inlägg. 

Ingen blev gladare än jag över att Wolf of Wall Street gick hem statyettlösa. Såg halva filmen innan jag gav upp. 

Matthew, lysande i Dallas Buyers Club.

Ännu ett skumt tacktal har vi honom att tacka för, bland annat om hur hans pappa lagar gumbo och dansar i himlen med en Miller Light. 

"No matter where you’re from, your dreams are valid."

Kan man bli mer kär i Lupita? Ja, om ni inte har sett hennes tal om svart skönhet från Essences "Black women in hollywood"-gala, här.

Kvällens bästa vinnarreaktion, min Cate! Bara stänga av allt i två sekunder och samla sig. 

För att sen direkt leverera som stone cold truth:

Boss queen som alltid! Inklusive lyxen att få skoja med Julia Roberts från scen, "Julia, suck it".

Är enormt kluven till Jared Leto, både som person och för hans roll som transsexuell i Dallas Buyers Club. Förhoppningsvis dyker det upp någon som kan sätta fingret på vad exakt som inte stämmer där. 

Läs mer

Jennifer Lawrences starkaste ögonblick på nattens Oscars

Parisa Amiri 10:07 3 Mar 2014

Hon lyckades igen. 

Det mest förödande som kan hända när hon dyker upp efter att hennes team jobbat på hennes exteriör i timmar och hon precis ska göra sin röda mattan-entré. Och att hon i den redan utsatta situationen även befinner sig i ett glorious "vinka till fansen"-ögonblick:

N E J

Älskar impulsen att haka fast i någons NACKE, hon ska ta med sig någon i fallet no matter what. Det tar såklart en halv sekund innan J Law börjar skratta. För att hon är bäst. 

Så ni vet: man har hittat förövaren. 

Dock, är det en motorcykelpolis eller någon i Daft Punk som hjälper henne upp?

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla