Prince

När Prince nästlade sig in i New Girl (eller, när Nick Miller var med i bild)

Parisa Amiri 17:25 11 Feb 2014

Den största koncentrationen begåvning på minsta möjliga yta skulle ju göra tv-seriedebut. Såhär gick det.

Det är ett Prince-avsnitt, någon var bound att dyka upp som lilablodig viktoriansk/funk-regent. 

Nick, go och bjussig, ställde upp. 

Det är ett Prince-avsnitt, någon var bound att göra den mest fulländade fan-reaktionen som någonsin fångats på rörlig bild.

Nick, idealisk som alltid, när Prince dök upp på sin hemmafest i Blade Runner-utstyrsel.

Åh, Nick, älskade turtle face. Pensionerar mitt eget kroppsspråk här och nu, det har varit en stor besvikelse från början till slut, för samtliga. 

Av oklara, ärligt talat irrelevanta, skäl hamnade Jess & Co på en fest hemma hos artisten tidigare och återigen känd som Prince bland Victoria's Secret-modeller och NFL-spelare.

Innan det hade Nick slängt ur sig att han älskar Jess, något som jag inte ens reagerade på eftersom det känts som att de var förbi den punkten sen länge, och hon återgäldade hans kärleksförklaring med: finger guns. Pang. Pang. 

Som att det inte vore nog med Jess prepubertala omognad sen gammalt, den som omöjliggör att hon uttalar ordet "penis", är hon tydligen också emotionellt handikappad. Och ska vara runt trettio år gammal?

TADA! In träder det andliga livs- och kärleksoraklet Prince som ber om att få vara i fred med Jess ett tag. En Indiska i samarbete med Maria Montazami-estetik följer, tillsammans med pannkaks- och pingismys och olika semiövernaturliga upplysningar. 

Prince dominerar en fjäril. Eterisk och elitistisk som han är. 

What's in it for Prince, egentligen? vill ni att jag svarar på. Jo, det hela slutade i en Merci-reklamssentimental konsertscen där Jess, Schmidt och övriga hjälpte kärlekskonsulten att framföra den nya låten “Don’t You Wanna Fall in Love Tonight?". Eller på korrekt Prince-lingo "FALLINLUV2NITE". 

Slutligen: fantastiskt avsnitt!
 
Det enda sura från mig är att T V Å personer svimmade i ett och samma avsnitt. Hörni. En svimning är en stretch. Två är helt oförlåtligt.
Läs mer

Dags för Prince att ta steget in i tv-serievärlden

Parisa Amiri 17:08 15 Jan 2014

Historisk bild tagen efter Princes framträdande i Stockholm på Skeppsholmen i somras, när han ska in och sussa på Grand Hotel. 

Det här med stora stjärnor inom musik och film i tv-serieform är ju ett drag som gått från lovande tendens till glädjande standard, ännu ett exempel:

Idag blev det känt att världens minsta man med det normavvikande förhållandet till sin gitarr, tidigare känd som artisten Prince, ska göra ett framträdande i tv-seriesfären. Andra februari!

På förhand sannolik serie där Prince gör en cameo: Glee? 

Den serie internet upplyst mig om att han ska dyka upp i: New Girl!

Det blir bättre. Prince har kontaktat New Girl-gänget på eget bevåg och avsnittet ska utgå från hans tydligen beryktade hemmafester PLUS det sägs att han kommer att lägga sig i Nick och Jess förhållande. Inte helt oväntat att Prince älskar att skapa drama.

Ser det här som ännu ett led i att Prince öppnar upp sig för världen, det senaste året har han bjudit på matbild på twitter, släppt en låt om uppskjuten frukost med tillhörande, pinsam video, där singelomslaget prytts av Chappelle (vad HÄNDE med honom) i full on Prince-mundering. 

Det här kräver en mini-trio-lista över celebs som spelat sig själva i tv-serier, kom MER än gärna på fler exempel:

1. Kampen med att få till flygplansscenen med Oprah i 30 Rock har tillägnats ett helt kapitel i Tina Feys måste-bok "Bossypants" och vad vi ska vara glada för att det löste sig. 

2. Mannen som presenterades för oss som en renlighetsberoende, tröjälskande familjefar i Full House visade sina Entourage-anpassade sidor i serien. Oh, Bob Saget!

3. Larry David sitter court side och lägger krokben för Shaq. Saknar Curb Your Enthusiasm. 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla