3/1: Morgonens låt

Maja Bredberg 07:19 3 Jan 2012

Jeppe Körsbär och Mats Karlsson gör Skylark. Så fint. (Hade även en tillfällig förtjusning över Mats när jag var ihop med en dude, pga är så himla svag för gubbestetiken med basker och grejer. Skulle dock ALDRIG erkänna detta om ni frågade. Speciellt <3 jag de farbröder som lever utanför samhällets normer. Nu menar jag INTE de som typ gifter sig med 30-40 år yngre tjejer, tyvärr i det där fallet kanske, för det är ju rätt normativt ändå får man ju lov att påstå. Jag ville bara också leva med en bohemgubbe ute på landet i ett gammalt skolhus och alltid enbart gå runt antingen barfota eller i raggsockor. Barfota eller raggsockor. 2011 var förresten första året då jag ägde ett par raggsockor of my own. Det är sanning. Första gången! För jag är uppvuxen i en familj där man jobbade 7 dagar i veckan och då hade man väl faan inte tid med "vintersport". Kan således varken åka skridskor eller skidor. Vet inte om jag egentligen borde söka för detta? Gubbslemmandet/skolhuset/raggsockorna/vintersportandet.)

Fler blogginlägg från Maja Bredberg