Bli rik med lik

Den här grejen med att göra pengar på sina döda släktingar i form av samarbeten med begravningsbyråer är som hämtat ur Spermaharen. Fonus Kids all over again. 

0 Kommentera

Avlyssnat

Natten innan Krunegårds finalspelning på Mosebacketerrassen var klåfingriga tjuvar framme och plockade på sig delar av scentekniken. Lördagens spelning genomfördes lyckligtvis ändå, men stöter du på till exempel en Boss Stagetuner eller en virveltrumma i softcase på darknet vet du var de kommer ifrån.

Den nylanserade SR-podden Fas 3 tappar två av tre programledare efter bara ett avsnitt. Enligt uppgifter till Expressen är det Moa Wallin och Christoffer Nyqvist som inte längre kommer att medverka. Kvar är Olle Palmlöf.

I sin iver att göra Håkan Hellström till influencer råkade hans nya skivbolag spoila hela setlisten till turnépremiären på Razzmatazz i Barcelona. På Håkans Instagram publicerades ett klipp (som nu klippts om) från hans repokal där en whiteboardtavla med låtlistan gick att skymta. Till fansens förmodade förtjusning innehöll listan Exile on Wollmar Yxkullsgatan, som handlar om hur Håkan Hellström vantrivdes under åren han bodde i Stockholm. Den har aldrig tidigare framförts live. Cocaine natt train!

Kommunikationsbyrågrundaren Love Bonnier är fullkomligt rasande efter att under två veckors tid stått i kö för att få tillgång till nya Bing. I skrivande stund har Bonnier ännu inte fått tillgång till nya Bing. Vi återkommer med uppdateringar kring när Love Bonnier eventuellt får tillgång till nya Bing.