Podcasts

Ni e med oss #25: Way Out West

I avsnitt 25 av åker vi ner till Göteborg tillsammans med Nöjesguiden och kör en Way Out West special.

Vi gästas återigen av allas vår Dogge Doggelito som berättar om vad som hänt sedan sist angående hans nya friska leverne med träning, kost och konstnärskap.

Parham delar med sig om sin personliga utveckling som artist, om att vara rebell och om sin inre resa och mötet med sig själv efter återvändandet till hemlandet.

Vi gästas också av kollektivet Malmö New Wave med bland annat Aden, Gulled och Ozzy som tagit svenska hiphop scenen med storm under våren och sommaren, de delar med sig om sin integriteten och värnandet om sitt skapande och annat filosofiskt tänkande.

Finess representerar Stockholm och berättar om sin relation till Way Out West och processen kring hiten Stad i ljus. Han avslöjar om kommande projekt och delar med sig om sin syn på hiphopen i Sverige just nu.

Vi får som enda pod stifta bekantskap med designerna och skaparna bakom klädmärket Blackskin från Göteborg.
Samt en exklusiv intervju med Nöjesguidenbossen Jenny Nordlander som avslöjar hur hon hamnade mitt i ett bombdrama i Gamla stan när hon arbetade för Aftonbladet.

 

Podcast

Ni är med oss är en av podcast av Mahan, Arjan och Victor. Podcasten gästas av olika inspirerande, kreativa och intressanta människor.

Alla podcasts

Vad blir det för rap?!

VBDFR är en podcast om rap av tre vänner som tillsammans dagligen lyssnat i ungefär 70 år på rap.

The Power Meeting Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

Singelrådet

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Ni e med oss

Ni är med oss är en av podcast av Mahan, Arjan och Victor. Podcasten gästas av olika inspirerande, kreativa och intressanta människor.

Mord mot mord

Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Konversation

Ett samtal mellan två av vår tids ledande kreativa röster inom konst, teater, litteratur, film, musik och media. I samarbete med Nöjesguiden.

Klassresan

Klassresan är ett intervjuprogram med intressanta gäster som delar med sig av sin klassresa. Lyssnarna får på så sätt nycklar till en större berättelse, den om hur det svenska samhället fungerar och varför vissa lyckas och andra misslyckas.

Hector & Rasmus

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

Hämndens Timme

Podcast om häxkraft, politik och kultur med Judith Kiros och Mireya Echeverría Quezada. På Nöjesguiden.

Fredagsbus

En gästpodcast i fyra delar.

Dela en flaska

I podcasten Dela en flaska delar Alf Tumble varje månad en flaska vin blint med en krogpersonlighet.

Boeoes Kaelpodden

En gästpodd i fyra delar. Tor och Leo i Boeoes Kaelstigen i en poddserie där varje avsnitt baseras på en eller flera låtar från kommande plattan. Deras andra album – Overcomes Love, Time & Space kommer 20 maj.