GRISFROSSA!

Redaktion 17:10 22 Jun 2010

Lyssnade på P4 idag. Eftersom jag är en gammal gubbe. Jag hängde inte riktigt med i jargongen. De gnällde över att de danska pölsesupergrisarnas foder bland annat består av grisblod. Jag förstår fortfarande inte problemet i det. Vad spelar det för roll om grisarna käkar grisblod? Det är ju NATURLIGT! Vad ska man annars tillverka grisarnas foder av? Hade det varit mer legitimt om det varit hästblod eller? Blod är blod för fan, eller finns det speciella vampyremogrisar som bara nöjer sig med ett visst sorts blod? Blir grillköttet godare om grisarna ätit foder tillverkat av blodet från Lambi-fåret? Har grisarna högre livskvalitet då?

Att man lite halvt kannibalaktigt låter grisungarna (eeeh gud, jag har för mig att det finns ett speciellt ord för grisarnas barn men jag har glömt bort vad det heter, eller nej, KULTING för fan) äta upp resterna av gammelsuggans märg är väl ingen big deal? Är det bara jag som tycker det är fullt normalt? Danskarna har ju fattat det iallafall. Inga konstigheter alls...

Fler blogginlägg från Redaktion