Rihanna

TITTA: Rihanna - American Oxygen

Rebecka 15:12 16 Apr 2015

EDIT: hitta den officiella videon :)

Nu hörrni finns Rihannas American Oxygen på Spotify, iTunes och Tidal (antar jag, har ej Tidal).

Länk till Spotify här: Rihanna – American Oxygen och thoughts below:

- Det tog ett hundra år för Rihannas senaste album Unapologetic att till slut hamna på Spotify. Nu kommer singlarna från R8 upp samma dag som de går upp på iTunes typ. Verkar inte blivit strul på grund av Tidal, relationen verkar till och med ha stärkts?

- Undervattenskänsla... Det är nåt bubblande industriellt ljud going on här + nåt technohjul som snurrar? 

- Men, som alltid, oerhört effektiv melodi och refräng.

- Lite störiga körer som kör "Americaaah Americaaah"...

- Allt låter skevt.

- Men jag menar, vem är jag att... jag gillar den såklart.

Läs mer

LYSSNA: Rihanna - Bitch better have my money

Rebecka 18:34 26 Mar 2015

Fattar tyvärr inte om/hur jag kan lägga in streamlänken direkt här i bloggen, men länk länk länk till HELA OCENSURERADE versionen av Rihannas nya singel Bitch Better Have My Money.

Turn up to Rihanna while the whole club fucking wasted

Den här dagen… Vaknade och såg sms om att Rihanna skulle släppa hela R8 idag, rusade in på iTunes... Nej, inget. Kollade internet och fattade att det bara vara en singel som skulle komma. Väntade på singeln. Så kom den... eller. Nej. Det var två snippets som bara fanns i nån app. Sedan flera långa timmar innan den premiärspelas på amerikansk radio och en rippad version poppar upp överallt, med radiocensur över hela refrängen. Seeeeeen kom den.

- Jag är lycklig, hårda Rih är min favorit, Rated R mitt favalbum av henne. Det här är perfekt att att vara full till, något att sminka sig till på helgen, åka bil till och allmänt sätta på när nån håller på.

- Den nya, pressade röstläget är kvar.

- Asså, tror vi ska tolka detta som att ”tidlöst” betyder att EDM:n är out the window och gitarrgrejer kommer in i deras ställe? Det är okej, jag hoppar av tradition ändå över de spåren. Ballad nästa singel?

- Ser gärna henne framföra den här om 15 år, apropå det tidlösa idealet.

Bilderna….. bild-eeeer-naaaaaaaa. Fyfan vad snyggt. Tidlös stil = 80's-90's. Tänker på Lisa Bonet.

Läs mer

RIHANNA GÖR SAKER

Rebecka 22:12 12 Mar 2015

Dags för lite Rihannanyheter:

- En dokumentär om henne ska göras, med Bob Dylans Don't Look Back som förlaga/inspiration. Mer rockig stil blir det alltså. Jag ser fram emot dokumentären som med all säkerhet kommer vara 100% skitsnygg, men känner mig fortsatt tveksam till all jävla rock och denim som kommer från hennes camp nu. Är det så enkelt att de för att hitta en ny kul artistisk väg för henne att gå landade där, eller är det användandet av rockattribut för att ge legitimitet? Eller är det politiskt pga rocken är svart från början? Jag vet inte men.... Tyvärr är jag redan utleeed på folk som säger "wow hon kan ju sjunga" efter FourFiveSeconds.

- Det är inte officiellt bekräftat, men Riri sägs vara det nya ansiktet för Diors J'adore och om det stämmer isåfall också deras första bruna talesperson ever. Tycker doften passar henne! Hon har en ungdomlig men klassisk grace, precis som den :)

- Vägrar fortfarande ta in att hon eventuellt ligger med Leonardo Dicaprio. Bästa smeknamnet på dem som par dock: RihLe?

Läs mer

Gubbys 2015

Rebecka 13:59 9 Feb 2015
Se alla artiklar om: 

Ända sedan 2009 känns det som att all fokus i galarapporteringen cirkulerar kring vad Kanye och Taylor Swift gör, så även nu, dagen efter den amerikanska Grammygalan. Det roligaste med den här typen av tillställningar är dock alla framträdanden. Här har artisterna en chans att göra något riktigt spektakulärt, inför en publik som kanske aldrig sett dem framträda förr. Så varför är alla uppträdanden så otroligt tråkiga? VARFÖR är det så mycket gubbar på scen tillsammans med unga poptjejer, och varför sjunger de svingamla låtar? USA... Jag trodde mer om dig.

Att Lady Gaga och Tony Bennett 1. gjorde ett astråkigt album ihop, 2. fick en Grammy för det 3. uppträdde med en av de tråkiga gamla låtarna från albumet är svårsmält, men jag tror fortfarande att Gaga krisar och är villig att ha visst överseende. Men Jessie J intar scenen tillsammans med farfar Tom Jones och framför en djupt obehaglig version av You've lost that loving feeling och on top of it all: min favorit i världen Rihanna står på scen med Paul McCartney. Deras låt är ny vilket i sammanhanget är ett plus, men rent estetiskt vill jag mena att Sir Paul förstör framträdandet där han står och plinkar och mimar och rockar med röven. 

Tycker också att det känns märkligt att fira av 2014, som på alla sätt varit kvinnornas år inom musiken, med att bjuda upp gubbarna från det gamla gardet. Fattar framförallt inte eftersom det rent musikaliskt inte går att legitimera, det låter ju skit i två av tre fall och gudarna ska veta att roligare oväntade framträdanden hade gått att hitta.

- Vill även mena att Ed Sheeran, bless his heart, hade varit bakgrundssångerska/låtskrivare gömd i en studio någonstans om han varit kvinna. 

- Sias grej med att gömma ansiktet är riktigt old och Chandelier borde vunnit årets låt. 

Ett annat fasansfullt framträdande med Jessie J och Tom Jones *ryser*

Läs mer

RIHANNA GÖR SAKER

Rebecka 16:44 30 Jan 2015

Riri dyker upp som modell i senaste numret av magasinet i-D. Ryktas om att hon dyker upp under Katy Perrys Super Bowlshow, och att hon framträder på amerikanska grammis med Kanye West och Paul McCartney. R8... verkar ingen veta så mycket om ännu :( 

Den här bilden!! 

Glad fredag önskar jag och min favoritmodell.

Läs mer

LYSSNA: ForFiveSeconds -Rihanna, Kanye West, en från ålderdomshemmet

Rebecka 19:28 26 Jan 2015

Vet inte exakt vad klockan var i USA när Rihanna, Kanye och Paul McCartney släppte ForFiveSeconds men här var det söndagsmorgon och det känns spontant som världens sämsta dag att släppa något på?

Min första tanke när jag såg omslagsbilden var... Bråvalla och JC presenterar sommarens festivalkollektion. Riktigt tråkig bild. Svartvitt fotografi och jeans? Snooze.

Låten i sig är inget som jag faller direkt för, men den är absolut hittig, den sätter sig ganska fort även om det inte är såhär jag helst hör Riri. Dessutom är det något som verkligen provocerar mig med McCartneys medverkan. Låt gamla kanoniserade legender falla i glömska!! Blir noll procent upphetsad, men kan inte riktigt skriva varför utan att bli väldigt psykologiserande och DET SKA VI UNDVIKA! 

Anyway, det känns lite oklart vad för projekt den ForFiveSeconds tillhör, Rihanna ska släppa/medverka på, vad jag förstår, två album i år. Ett "eget" och ett med musik till filmen Home. Sen vet jag inte heller om de här McCartneygrejerna är något helt eget? Hoppas ändå att det är det. Nu vill jag höra hela låtar till de snippets hon postade på insta i höstas. Ain't none of this shit promised, ain't none of it promised... 

Läs mer

LYSSNA: CIARA - I BET

Rebecka 11:24 14 Jan 2015

Vilka hemska två första veckor. Terror, mord och inte ett pip från Rihanna förutom det illasinnade ryktet om Leonardo Dicaprio. Idag dök iaf Ciaras nya singel upp på Billboard:

Läs mer

Beyoncé + Rihanna

Rebecka 19:16 14 May 2014

Nämen, omslaget till Vogues specialutgåva om Met-galan med Riri och Beyoncé happily smiling! Samma bild som Bey postade på instagram för att, gissar jag, döda alla rykten om att bråket i hissen handlade om att Jay ville gå på Rihannas efterfest ensam. Det hela är så spännande dock, eftersom The Carter-Knowleses nästan alltid lyckas ducka dålig publicitet genom att bara skita i att svara på rykten och skandaler. Beyoncé har väl inte ens to this day kommenterat att hon har en lillebror som hennes pappa fick med en älskarinna, ungefär runt samma tid som hon sparkade honom som manager? Den där hissfilmen är som att råka öppna Pandoras ask. Är otroligt spänd på fortsättningen + det absolut roligaste ryktet som dykt upp i samband med allt detta är att Beyoncé sägs vara ett stort pothead. Kanske gick hon och Rih in på toa och rökte efter att bilden togs, man kan bara hoppas.

Läs mer

What would Rihanna do?

Rebecka 21:08 6 May 2014

Är evigt tacksam för att Petter417 postade denna video på facebook, för det är den bästa film jag sett. Rihanna is the realest since Tupac, om någon missade hur hennes meets and greets ser ut, kolla r.

Och nu.... ska du lyssna på när Charlamagne berättar om när han festade med Rihanna:

Läs mer

THE DIVA

Rebecka 13:36 6 May 2014

Beyonce, Jay Z, Rihanna och Kanye får omslagen på EBONYs sommarspecial, med varsitt svartvitt foto och en stor titel. Jag hoppas att intervjuerna kommer upp på hemsidan för jag älskar alla fyra innerligt, även om Rihanna är den jag helst skulle spendera en helg med, hon är så jävla rolig. Jay... jag skulle bli så kär om jag träffade honom, han är så otroooligt charmig. Beyoncé... skulle vilja hänga efter henne en vecka och ba se hur hennes dagar ser ut. Kanye... skulle vilja läsa hans sms, kanske inte dem till Kim dock + har redan sett hans dick pics precis som alla andra i världen. Han är en fantastisk musiker men fotograf... verkligen sådär.

En grej bara; tycker att det känns sa lamt och tråkigt att ge Beyoncé "THE DIVA". Jag vet att det är en komplimang men visst känns det så uttjatat och intetsägande? Roligare om Kanye hade fått vara "THE DIVA".

2014 är "diva" bland annat en menskopp och en portal där uppsatser laddas upp men jag vet inte om det känns så spännande att kalla Beyoncé det, även om hon själv gillar det.

Förslag: THE ARTIST, THE UNICORN, THE FORCE.

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla