R8

TITTA: Rihanna - American Oxygen

Rebecka 15:12 16 Apr 2015

EDIT: hitta den officiella videon :)

Nu hörrni finns Rihannas American Oxygen på Spotify, iTunes och Tidal (antar jag, har ej Tidal).

Länk till Spotify här: Rihanna – American Oxygen och thoughts below:

- Det tog ett hundra år för Rihannas senaste album Unapologetic att till slut hamna på Spotify. Nu kommer singlarna från R8 upp samma dag som de går upp på iTunes typ. Verkar inte blivit strul på grund av Tidal, relationen verkar till och med ha stärkts?

- Undervattenskänsla... Det är nåt bubblande industriellt ljud going on här + nåt technohjul som snurrar? 

- Men, som alltid, oerhört effektiv melodi och refräng.

- Lite störiga körer som kör "Americaaah Americaaah"...

- Allt låter skevt.

- Men jag menar, vem är jag att... jag gillar den såklart.

Läs mer

LYSSNA: Rihanna - Bitch better have my money

Rebecka 18:34 26 Mar 2015

Fattar tyvärr inte om/hur jag kan lägga in streamlänken direkt här i bloggen, men länk länk länk till HELA OCENSURERADE versionen av Rihannas nya singel Bitch Better Have My Money.

Turn up to Rihanna while the whole club fucking wasted

Den här dagen… Vaknade och såg sms om att Rihanna skulle släppa hela R8 idag, rusade in på iTunes... Nej, inget. Kollade internet och fattade att det bara vara en singel som skulle komma. Väntade på singeln. Så kom den... eller. Nej. Det var två snippets som bara fanns i nån app. Sedan flera långa timmar innan den premiärspelas på amerikansk radio och en rippad version poppar upp överallt, med radiocensur över hela refrängen. Seeeeeen kom den.

- Jag är lycklig, hårda Rih är min favorit, Rated R mitt favalbum av henne. Det här är perfekt att att vara full till, något att sminka sig till på helgen, åka bil till och allmänt sätta på när nån håller på.

- Den nya, pressade röstläget är kvar.

- Asså, tror vi ska tolka detta som att ”tidlöst” betyder att EDM:n är out the window och gitarrgrejer kommer in i deras ställe? Det är okej, jag hoppar av tradition ändå över de spåren. Ballad nästa singel?

- Ser gärna henne framföra den här om 15 år, apropå det tidlösa idealet.

Bilderna….. bild-eeeer-naaaaaaaa. Fyfan vad snyggt. Tidlös stil = 80's-90's. Tänker på Lisa Bonet.

Läs mer

RIHANNA GÖR SAKER

Rebecka 16:44 30 Jan 2015

Riri dyker upp som modell i senaste numret av magasinet i-D. Ryktas om att hon dyker upp under Katy Perrys Super Bowlshow, och att hon framträder på amerikanska grammis med Kanye West och Paul McCartney. R8... verkar ingen veta så mycket om ännu :( 

Den här bilden!! 

Glad fredag önskar jag och min favoritmodell.

Läs mer

LYSSNA: ForFiveSeconds -Rihanna, Kanye West, en från ålderdomshemmet

Rebecka 19:28 26 Jan 2015

Vet inte exakt vad klockan var i USA när Rihanna, Kanye och Paul McCartney släppte ForFiveSeconds men här var det söndagsmorgon och det känns spontant som världens sämsta dag att släppa något på?

Min första tanke när jag såg omslagsbilden var... Bråvalla och JC presenterar sommarens festivalkollektion. Riktigt tråkig bild. Svartvitt fotografi och jeans? Snooze.

Låten i sig är inget som jag faller direkt för, men den är absolut hittig, den sätter sig ganska fort även om det inte är såhär jag helst hör Riri. Dessutom är det något som verkligen provocerar mig med McCartneys medverkan. Låt gamla kanoniserade legender falla i glömska!! Blir noll procent upphetsad, men kan inte riktigt skriva varför utan att bli väldigt psykologiserande och DET SKA VI UNDVIKA! 

Anyway, det känns lite oklart vad för projekt den ForFiveSeconds tillhör, Rihanna ska släppa/medverka på, vad jag förstår, två album i år. Ett "eget" och ett med musik till filmen Home. Sen vet jag inte heller om de här McCartneygrejerna är något helt eget? Hoppas ändå att det är det. Nu vill jag höra hela låtar till de snippets hon postade på insta i höstas. Ain't none of this shit promised, ain't none of it promised... 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla