Leonardo DiCaprio

RIHANNA GÖR SAKER

Rebecka 22:12 12 Mar 2015

Dags för lite Rihannanyheter:

- En dokumentär om henne ska göras, med Bob Dylans Don't Look Back som förlaga/inspiration. Mer rockig stil blir det alltså. Jag ser fram emot dokumentären som med all säkerhet kommer vara 100% skitsnygg, men känner mig fortsatt tveksam till all jävla rock och denim som kommer från hennes camp nu. Är det så enkelt att de för att hitta en ny kul artistisk väg för henne att gå landade där, eller är det användandet av rockattribut för att ge legitimitet? Eller är det politiskt pga rocken är svart från början? Jag vet inte men.... Tyvärr är jag redan utleeed på folk som säger "wow hon kan ju sjunga" efter FourFiveSeconds.

- Det är inte officiellt bekräftat, men Riri sägs vara det nya ansiktet för Diors J'adore och om det stämmer isåfall också deras första bruna talesperson ever. Tycker doften passar henne! Hon har en ungdomlig men klassisk grace, precis som den :)

- Vägrar fortfarande ta in att hon eventuellt ligger med Leonardo Dicaprio. Bästa smeknamnet på dem som par dock: RihLe?

Läs mer

LYSSNA: CIARA - I BET

Rebecka 11:24 14 Jan 2015

Vilka hemska två första veckor. Terror, mord och inte ett pip från Rihanna förutom det illasinnade ryktet om Leonardo Dicaprio. Idag dök iaf Ciaras nya singel upp på Billboard:

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla