Paul McCartney

Gubbys 2015

Rebecka 13:59 9 Feb 2015
Se alla artiklar om: 

Ända sedan 2009 känns det som att all fokus i galarapporteringen cirkulerar kring vad Kanye och Taylor Swift gör, så även nu, dagen efter den amerikanska Grammygalan. Det roligaste med den här typen av tillställningar är dock alla framträdanden. Här har artisterna en chans att göra något riktigt spektakulärt, inför en publik som kanske aldrig sett dem framträda förr. Så varför är alla uppträdanden så otroligt tråkiga? VARFÖR är det så mycket gubbar på scen tillsammans med unga poptjejer, och varför sjunger de svingamla låtar? USA... Jag trodde mer om dig.

Att Lady Gaga och Tony Bennett 1. gjorde ett astråkigt album ihop, 2. fick en Grammy för det 3. uppträdde med en av de tråkiga gamla låtarna från albumet är svårsmält, men jag tror fortfarande att Gaga krisar och är villig att ha visst överseende. Men Jessie J intar scenen tillsammans med farfar Tom Jones och framför en djupt obehaglig version av You've lost that loving feeling och on top of it all: min favorit i världen Rihanna står på scen med Paul McCartney. Deras låt är ny vilket i sammanhanget är ett plus, men rent estetiskt vill jag mena att Sir Paul förstör framträdandet där han står och plinkar och mimar och rockar med röven. 

Tycker också att det känns märkligt att fira av 2014, som på alla sätt varit kvinnornas år inom musiken, med att bjuda upp gubbarna från det gamla gardet. Fattar framförallt inte eftersom det rent musikaliskt inte går att legitimera, det låter ju skit i två av tre fall och gudarna ska veta att roligare oväntade framträdanden hade gått att hitta.

- Vill även mena att Ed Sheeran, bless his heart, hade varit bakgrundssångerska/låtskrivare gömd i en studio någonstans om han varit kvinna. 

- Sias grej med att gömma ansiktet är riktigt old och Chandelier borde vunnit årets låt. 

Ett annat fasansfullt framträdande med Jessie J och Tom Jones *ryser*

Läs mer

RIHANNA GÖR SAKER

Rebecka 16:44 30 Jan 2015

Riri dyker upp som modell i senaste numret av magasinet i-D. Ryktas om att hon dyker upp under Katy Perrys Super Bowlshow, och att hon framträder på amerikanska grammis med Kanye West och Paul McCartney. R8... verkar ingen veta så mycket om ännu :( 

Den här bilden!! 

Glad fredag önskar jag och min favoritmodell.

Läs mer

LYSSNA: ForFiveSeconds -Rihanna, Kanye West, en från ålderdomshemmet

Rebecka 19:28 26 Jan 2015

Vet inte exakt vad klockan var i USA när Rihanna, Kanye och Paul McCartney släppte ForFiveSeconds men här var det söndagsmorgon och det känns spontant som världens sämsta dag att släppa något på?

Min första tanke när jag såg omslagsbilden var... Bråvalla och JC presenterar sommarens festivalkollektion. Riktigt tråkig bild. Svartvitt fotografi och jeans? Snooze.

Låten i sig är inget som jag faller direkt för, men den är absolut hittig, den sätter sig ganska fort även om det inte är såhär jag helst hör Riri. Dessutom är det något som verkligen provocerar mig med McCartneys medverkan. Låt gamla kanoniserade legender falla i glömska!! Blir noll procent upphetsad, men kan inte riktigt skriva varför utan att bli väldigt psykologiserande och DET SKA VI UNDVIKA! 

Anyway, det känns lite oklart vad för projekt den ForFiveSeconds tillhör, Rihanna ska släppa/medverka på, vad jag förstår, två album i år. Ett "eget" och ett med musik till filmen Home. Sen vet jag inte heller om de här McCartneygrejerna är något helt eget? Hoppas ändå att det är det. Nu vill jag höra hela låtar till de snippets hon postade på insta i höstas. Ain't none of this shit promised, ain't none of it promised... 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla