Beyoncé

Betyg: Kanye på Breakfast Club

Rebecka 23:21 20 Feb 2015

Såååå, vilken vecka för morgonshowen Breakfast Club, va. Först kommer Amber Rose förbi och säger att Tygas relation med Kylie Jenner är olämplig, sedan kommer Tyga förbi och påstår att han och Kylie bara är vänner, och nu, imorse dök självaste Kanye upp och bekräftar relationen more or less + en massa andra saker som jag tänkte att vi skulle gå in på nu.

Såhär känner jag för för Kanye: underbar musiker och artist men som ett jävla bingolotto i intervjuer. Ibland säger han något genomtänkt, sant och fullständigt kristallklart, men ganska ofta snackar han otroligt mycket skit. Det känns också ofta som att han är på rätt bana men hela tiden hamnar lite lite snett? Jag vill liksom gå in och hjälpa honom formulera sina tankar bättre. Jag VET att det är oerhört nedlåtande av mig.

Jag har speciellt svårt för när han pratar om kvinnor, eftersom han tyvärr är sexist deluxe. Men det är alltid roligt att läsa och höra hans åsikter och tankar, och framförallt blir det något speciellt när de inte bara finns redaktörade och nedskrivna i text utan framförs live i radio med skratt, ansiktsuttryck och allt som imorse.

Han var på ett märkligt humör, som att han sovit på riktigt goda sömntabletter och fortfarande var lite snurrig. Han är lågmäld och fnissar mycket och verkar rätt trollig, jag tycker inte det ens går att avgöra vad som är bus och vad som är allvar? Hursom, let's get down to it! Han snackade i en timma och jag utelämnar typ allt som inte rör the ladies:

Fantastiskt citat: "I’m really working on tryin to make a sexier Ugg,”

Kul info: Han tycker Becks album verkar bra, och hörde det för första gången när han var ute och åt med Taylor Swift.

Fantastiskt citat 2: Breakfast Club säger "I felt bad for him" angående utspelet mot Beck under Grammys. Kanye säger "No I felt good for him!!!" .

Om Kims kropp: När programledarna frågar honom om hur de tänkte med Kims Paper Mag-omslag (det glansiga med rumpan och champagne) går Kanye in i ett resonemang som i princip mynnar ut i att det gjordes för att normalisera Kims kroppsform, som han menar är "new and different", genom att sätta den i en artsy kontext, för att i framtiden underlätta för dottern Nori som kanske får samma form som Kim.

"I’m gonna be fighting for that shape to be considered the highest of class. Or at least equal to a skinny model."

Mina tankar: Att kalla Kims fysik "new and different" är ju bara beyooond. Det finns en massa intressanta saker att säga om kroppar, mode och konst, klass och färg, men Kanye lyckas aldrig lyfta resonemanget från Kim utan fastnar hela tiden i henne som banbrytare, som den första kvinnan. Jag antar att det betyder att han älskar henne lika mycket som sig själv och verkligen har införlivat henne i sitt ego. Att han filosoferar om sin toddlers framtida fysik känns... olustigt. 

"Her power is in her body, is in her nudity."
"What happens when she gets older, though?" 
”She gon always have that body.”

Man bara haha, jaaa, pga plastikkirurger, absolut, men…Om Amber: "It’s hard for a woman to want to be with a man who’s been with Amber Rose", "I had to take 30 showers before I got with Kim."

Mina tankar: Asså duuuude. Jag fattar att du vill försvara Kim och att du blir förbannad när ditt ex kallar henne hora på twitter, men detta är för lågt. Att insinuera att Amber är äcklig pga? Ja, vad? Både Amber och Kim är personer som tjänar pengar på att vara snygga och avklädda, vari ligger skillnaden om det är den biten som åsyftas? Han stod dessutom och lipade världen över efter att det tog slut med Amber, under det som Pete Rosenberg kallar "Kanye West National Crying Tour", så det är ännu löjligare att låtsas som att hon inte betytt något för honom. Mer icky icky poo: att Amber denna vecka haft två ex som kallat henne äcklig offentligt. Det ser ej bra ut, killar. 

Om Tyga och Kylie: "I think he got in early". 

Mina tankar: Här bekräftar Kanye för det första att den relation som Tyga ljög om bara nån dag tidigare de facto existerar. Han låter också påskina att Tyga är smart som haffat tjejen tidigt. Varför får han inga motfrågor på det? Varför är det bra att get in early när tjejen fortfarande bara är tonåring? Gross, Kanye.

När de frågar om Kim och Beyoncé kommer överens: "When Beyoncé works on her album she has pictures of Kim on the wall, because Kim represents powerful women."

Mina tankar: Asså hahaha, troll deluxe! Jag kan såklart inte bevisa något men det här är NOLL procent sant. Riktigt kul bus dock. Vinnare av hela detta debacle: Charlamagne och Kris Jenner.

Förlorare: Amber Rose.

Borde förlorat: Tyga, Kanye, Kris Jenner.

Här finns hela intervjun:

Läs mer

Nicki Minaj ft. Beyoncé - Feeling myself

Rebecka 11:20 11 Dec 2014

Goda nyheter!

Läs mer

Ny låt med Destinys child ute!

Rebecka 09:04 22 May 2014

Eller... mer Michelle Williams featuring Kelly och Beyoncé. Michelle är ju den vars karriär har varit längst bort från popvärlden de senaste 9 åren, förutom visst genomslag i gospelvärlden. Det här är hennes låt och of course är det är ett religiöst tema, mer eller mindre en kärlekssång till jesus? When jesus say yes, nobody can say no. Låter kanske lite tråkigt men låten är faktiskt otroligt catchy och dansvänlig. Men; hade varit så fett med en barnkör till? Det verkar som att Michelle, Beyoncé och Kelly håller på att spela in en video till låten så förhoppningsvis kommer lite barn in i bilden där.

Här kan ni lyssna på låten:

Läs mer

Beyoncé + Rihanna

Rebecka 19:16 14 May 2014

Nämen, omslaget till Vogues specialutgåva om Met-galan med Riri och Beyoncé happily smiling! Samma bild som Bey postade på instagram för att, gissar jag, döda alla rykten om att bråket i hissen handlade om att Jay ville gå på Rihannas efterfest ensam. Det hela är så spännande dock, eftersom The Carter-Knowleses nästan alltid lyckas ducka dålig publicitet genom att bara skita i att svara på rykten och skandaler. Beyoncé har väl inte ens to this day kommenterat att hon har en lillebror som hennes pappa fick med en älskarinna, ungefär runt samma tid som hon sparkade honom som manager? Den där hissfilmen är som att råka öppna Pandoras ask. Är otroligt spänd på fortsättningen + det absolut roligaste ryktet som dykt upp i samband med allt detta är att Beyoncé sägs vara ett stort pothead. Kanske gick hon och Rih in på toa och rökte efter att bilden togs, man kan bara hoppas.

Läs mer

THE DIVA

Rebecka 13:36 6 May 2014

Beyonce, Jay Z, Rihanna och Kanye får omslagen på EBONYs sommarspecial, med varsitt svartvitt foto och en stor titel. Jag hoppas att intervjuerna kommer upp på hemsidan för jag älskar alla fyra innerligt, även om Rihanna är den jag helst skulle spendera en helg med, hon är så jävla rolig. Jay... jag skulle bli så kär om jag träffade honom, han är så otroooligt charmig. Beyoncé... skulle vilja hänga efter henne en vecka och ba se hur hennes dagar ser ut. Kanye... skulle vilja läsa hans sms, kanske inte dem till Kim dock + har redan sett hans dick pics precis som alla andra i världen. Han är en fantastisk musiker men fotograf... verkligen sådär.

En grej bara; tycker att det känns sa lamt och tråkigt att ge Beyoncé "THE DIVA". Jag vet att det är en komplimang men visst känns det så uttjatat och intetsägande? Roligare om Kanye hade fått vara "THE DIVA".

2014 är "diva" bland annat en menskopp och en portal där uppsatser laddas upp men jag vet inte om det känns så spännande att kalla Beyoncé det, även om hon själv gillar det.

Förslag: THE ARTIST, THE UNICORN, THE FORCE.

Läs mer

Drunk in love - Emoji version

Rebecka 22:08 4 Mar 2014

 

Är inte svår, älskar detta. Dock så plågsamt tydligt att det bara finns vita emojigubbar :/

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla