ForFiveSeconds

LYSSNA: ForFiveSeconds -Rihanna, Kanye West, en från ålderdomshemmet

Rebecka 19:28 26 Jan 2015

Vet inte exakt vad klockan var i USA när Rihanna, Kanye och Paul McCartney släppte ForFiveSeconds men här var det söndagsmorgon och det känns spontant som världens sämsta dag att släppa något på?

Min första tanke när jag såg omslagsbilden var... Bråvalla och JC presenterar sommarens festivalkollektion. Riktigt tråkig bild. Svartvitt fotografi och jeans? Snooze.

Låten i sig är inget som jag faller direkt för, men den är absolut hittig, den sätter sig ganska fort även om det inte är såhär jag helst hör Riri. Dessutom är det något som verkligen provocerar mig med McCartneys medverkan. Låt gamla kanoniserade legender falla i glömska!! Blir noll procent upphetsad, men kan inte riktigt skriva varför utan att bli väldigt psykologiserande och DET SKA VI UNDVIKA! 

Anyway, det känns lite oklart vad för projekt den ForFiveSeconds tillhör, Rihanna ska släppa/medverka på, vad jag förstår, två album i år. Ett "eget" och ett med musik till filmen Home. Sen vet jag inte heller om de här McCartneygrejerna är något helt eget? Hoppas ändå att det är det. Nu vill jag höra hela låtar till de snippets hon postade på insta i höstas. Ain't none of this shit promised, ain't none of it promised... 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla