Ask Me Anything

Will Ferrells AMA: cowbell, hatet mot Sverige och hans stripper name

Parisa Amiri 16:44 6 Feb 2014

HUZZAH! 

Mitt i er mörka torsdagstristess med skavsår, kladdiga matlådor, svett i veck ni fortfarande inte har lyckats bli av med sen julhelgen och doften av er egen hårbotten kommer här, som jag bjuder på ibland, ett oombett glädjeämne. 

Will Ferrell, denna älskade och geniförklarade skådespelare, komiker, manusförfattare och framförallt killen jag kind of åt brunch med i somras har ställt upp i Reddits Ask Me Anything. 

Referensfesten var ett faktum. Tänkte göra en nedräkning av mina tio roligaste svar! Vågat! Och passa på att visa upp min fina gif-bank. Här:

10. Det ena av två instrument som Ferrell ensam rebrandat:

9. Kändisskvaller:

 

8. Mer SNL-historia: 

7.  Svar på livets fjärde viktigaste fråga:

6. Hans co-writer McKays dotter Pearls största roll:

5. Rövutlåtande:

4. Skitlandet Sverige:

3. Pungprotes:

2. SOM SAGT, filmen med en av mina roligaste scener i livet: 

1. Hans mörka förflutna:

Här finns hela. PEACE

Läs mer

När Bill Murray raggade på en kock i Japan

Parisa Amiri 13:20 24 Jan 2014

SING HALLELUJAH

Som oombedd distributör av glädjeämnen till det svenska folket (de som har internet) (och som har råkat hamna här) (när de egentligen ville se Biebers mugshot) är det min hittills försummade plikt att förse er med höjdpunkterna i livsmästaren Bill Murrays Ask Me Anything från Reddit. Inte helt oväntat både way längre och mer kvalitativ än alla andras, någonsin:

I svaret om vad han tycker om den nuvarande SNL-ensemblen fyller han på det vackraste hörnet på internet, nämligen inside info om hur arbetet inför och under Saturday Night Live går till. Dags för ett hostande snart. 

Mannen vars arv till eftervärlden är märkliga upplevelser i Japan. Svaret fortsatte efter making out-citaten, men jag behövde inte mer än vetskapen om att det här har hänt.

Bill Murrays liv, den enda upplevelsepresent jag vill ha på delad förstaplats med att få åka segway vilket är bland det skönaste jag gjort, så länge jag får förbli anonym i mitt segwayande.

Nu måste jag visst ta en blå buss bort till Radiohuset för att prata mixtapes och annat i PP3 i ett par timmar. Läs mer av det goda här

Läs mer

Always Sunny in Philly-Dennis/Glenn Howertons AMA

Parisa Amiri 14:55 4 Sep 2013

Musikalavsnittet Nightman Cometh (där Danny Devito sjunger bevingade orden "You gotta pay the troll toll, if you wanna get into that boy's soul (hole)") är kanske mest representativt för serien Always Sunny in Philadelphia och får därför agera crash course, bisarrt, genialt och hysteriskt roligt. Det handlar basically om hänsynslösa, amoraliska, djupt och kroniskt misslyckade slackercrewet Mac, Dennis, Charlie, Dee och Frank (Devito, en del av min tes om gubbrevival i komedier) som tillsammans driver/jobbar på Paddy's Pub i Philadelphia och konstant utnyttjar andra/varandra som del av olika idiotiska genvägsplaner för att bli framgångsrika/få ligga/krossa någon osv. 

Oslagbart redan på pappret. Den NIONDE skeva säsongen förgyller våra liv nu i höst och inför säsongspremiären (idag! IH!) ställde Glenn Howerton, som spelar semipsykopaten Dennis och skriver serien, upp på Reddits Ask Me Anything:

MINDY, on a roll med att casta storfavoriter nu

Ni minns ju när Rob - som Swagis var och såg i London - retweetade mig för ett par månader sen? Då förstår ni tyngden i denna ovärderliga bonusinfo.  

D.E.N.N.I.S. är alltså Dennis (logiskt) egenutvecklade...förhållandemetod som han påstår har en hundraprocentig success rate. Den funkar såhär:

Nu till den perfekta avsnittskulmineringen och ett av de mest storslagna, gif-vänliga ögonblicken i tv-mediets historia. 

Investerade säkert ett par, tre timmar i att skapa en rättvisande gif och som tur är har någon annan gjort detsamma och lyckats:

Kontext är HELT irrelevant. 

Som vanligt är det framförallt Reddit-användarna själva som glänser i AMAs:

Kommer tre av er vilja se ett par avsnitt av Sunny nu måste ni låta mig veta. Och ett par månader senare berätta hur det påverkat era nära relationer. 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla