Always Sunny in Philly-Dennis/Glenn Howertons AMA

Parisa Amiri 14:55 4 Sep 2013

Musikalavsnittet Nightman Cometh (där Danny Devito sjunger bevingade orden "You gotta pay the troll toll, if you wanna get into that boy's soul (hole)") är kanske mest representativt för serien Always Sunny in Philadelphia och får därför agera crash course, bisarrt, genialt och hysteriskt roligt. Det handlar basically om hänsynslösa, amoraliska, djupt och kroniskt misslyckade slackercrewet Mac, Dennis, Charlie, Dee och Frank (Devito, en del av min tes om gubbrevival i komedier) som tillsammans driver/jobbar på Paddy's Pub i Philadelphia och konstant utnyttjar andra/varandra som del av olika idiotiska genvägsplaner för att bli framgångsrika/få ligga/krossa någon osv. 

Oslagbart redan på pappret. Den NIONDE skeva säsongen förgyller våra liv nu i höst och inför säsongspremiären (idag! IH!) ställde Glenn Howerton, som spelar semipsykopaten Dennis och skriver serien, upp på Reddits Ask Me Anything:

MINDY, on a roll med att casta storfavoriter nu

Ni minns ju när Rob - som Swagis var och såg i London - retweetade mig för ett par månader sen? Då förstår ni tyngden i denna ovärderliga bonusinfo.  

D.E.N.N.I.S. är alltså Dennis (logiskt) egenutvecklade...förhållandemetod som han påstår har en hundraprocentig success rate. Den funkar såhär:

Nu till den perfekta avsnittskulmineringen och ett av de mest storslagna, gif-vänliga ögonblicken i tv-mediets historia. 

Investerade säkert ett par, tre timmar i att skapa en rättvisande gif och som tur är har någon annan gjort detsamma och lyckats:

Kontext är HELT irrelevant. 

Som vanligt är det framförallt Reddit-användarna själva som glänser i AMAs:

Kommer tre av er vilja se ett par avsnitt av Sunny nu måste ni låta mig veta. Och ett par månader senare berätta hur det påverkat era nära relationer. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri