Reddit

Will Ferrells AMA: cowbell, hatet mot Sverige och hans stripper name

Parisa Amiri 16:44 6 Feb 2014

HUZZAH! 

Mitt i er mörka torsdagstristess med skavsår, kladdiga matlådor, svett i veck ni fortfarande inte har lyckats bli av med sen julhelgen och doften av er egen hårbotten kommer här, som jag bjuder på ibland, ett oombett glädjeämne. 

Will Ferrell, denna älskade och geniförklarade skådespelare, komiker, manusförfattare och framförallt killen jag kind of åt brunch med i somras har ställt upp i Reddits Ask Me Anything. 

Referensfesten var ett faktum. Tänkte göra en nedräkning av mina tio roligaste svar! Vågat! Och passa på att visa upp min fina gif-bank. Här:

10. Det ena av två instrument som Ferrell ensam rebrandat:

9. Kändisskvaller:

 

8. Mer SNL-historia: 

7.  Svar på livets fjärde viktigaste fråga:

6. Hans co-writer McKays dotter Pearls största roll:

5. Rövutlåtande:

4. Skitlandet Sverige:

3. Pungprotes:

2. SOM SAGT, filmen med en av mina roligaste scener i livet: 

1. Hans mörka förflutna:

Här finns hela. PEACE

Läs mer

Always Sunny in Philly-Dennis/Glenn Howertons AMA

Parisa Amiri 14:55 4 Sep 2013

Musikalavsnittet Nightman Cometh (där Danny Devito sjunger bevingade orden "You gotta pay the troll toll, if you wanna get into that boy's soul (hole)") är kanske mest representativt för serien Always Sunny in Philadelphia och får därför agera crash course, bisarrt, genialt och hysteriskt roligt. Det handlar basically om hänsynslösa, amoraliska, djupt och kroniskt misslyckade slackercrewet Mac, Dennis, Charlie, Dee och Frank (Devito, en del av min tes om gubbrevival i komedier) som tillsammans driver/jobbar på Paddy's Pub i Philadelphia och konstant utnyttjar andra/varandra som del av olika idiotiska genvägsplaner för att bli framgångsrika/få ligga/krossa någon osv. 

Oslagbart redan på pappret. Den NIONDE skeva säsongen förgyller våra liv nu i höst och inför säsongspremiären (idag! IH!) ställde Glenn Howerton, som spelar semipsykopaten Dennis och skriver serien, upp på Reddits Ask Me Anything:

MINDY, on a roll med att casta storfavoriter nu

Ni minns ju när Rob - som Swagis var och såg i London - retweetade mig för ett par månader sen? Då förstår ni tyngden i denna ovärderliga bonusinfo.  

D.E.N.N.I.S. är alltså Dennis (logiskt) egenutvecklade...förhållandemetod som han påstår har en hundraprocentig success rate. Den funkar såhär:

Nu till den perfekta avsnittskulmineringen och ett av de mest storslagna, gif-vänliga ögonblicken i tv-mediets historia. 

Investerade säkert ett par, tre timmar i att skapa en rättvisande gif och som tur är har någon annan gjort detsamma och lyckats:

Kontext är HELT irrelevant. 

Som vanligt är det framförallt Reddit-användarna själva som glänser i AMAs:

Kommer tre av er vilja se ett par avsnitt av Sunny nu måste ni låta mig veta. Och ett par månader senare berätta hur det påverkat era nära relationer. 

Läs mer

Dan Harmon på Reddit

Parisa Amiri 16:31 29 Aug 2012

Ni ser rätt. Självaste Dan Harmon, Community-skaparen, duh,  svarade på Reddits frågor i kanske den bästa AMA - Ask Me Anything - någonsin. Plöjde närapå varenda fråga + svar + kommentar i  fyra timmar i sträck förra veckan, frågeställarna var minst lika briljanta som tv-guden himself. Vill ni också krypa in i hans dysfunktionella, men unikt begåvade hjärna finns tråden HÄR

Behöver nog inte ens säga det här, men jag utgår från att ni följer Community slaviskt/har ambition att göra det för att jag respekterar er. Gör er nu förtjänta av denna respekt.

Sist vi pratade om Harmon här på internets skevaste plats berörde vi "FUCK CHEVY"-fadäsen. Det kom upp igen, ja:

HIHI. 

Han älskar Girls. Liksom Nas

INGEN ÖVERRASKNING DÄR. 

Finns det något vackrare än superfans? Som lägger sig i med ett "Don't tell Dan Harmon what to do!" och ställer frågor som rör allt från placeringen runt bordet, om vem Jeff skickar sms till och givetvis om Harmon kommer att ge serien en ärlig chans nu när han inte längre sätter ihop historierna. 

Och pikar till hans gamla arbetsgivare. Såklart. Nu går vi i väntans tider efter följande: 1. En till säsong av Community!  2. Harmons nya, på pappret udda, stop motion-projekt Anomalisa! 3. Att "Journey to the Center of Hawkthorne"-spelet släpps till konsol*!

*Ni ska känna till detta.

 
Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla