När Bill Murray raggade på en kock i Japan

Parisa Amiri 13:20 24 Jan 2014

SING HALLELUJAH

Som oombedd distributör av glädjeämnen till det svenska folket (de som har internet) (och som har råkat hamna här) (när de egentligen ville se Biebers mugshot) är det min hittills försummade plikt att förse er med höjdpunkterna i livsmästaren Bill Murrays Ask Me Anything från Reddit. Inte helt oväntat både way längre och mer kvalitativ än alla andras, någonsin:

I svaret om vad han tycker om den nuvarande SNL-ensemblen fyller han på det vackraste hörnet på internet, nämligen inside info om hur arbetet inför och under Saturday Night Live går till. Dags för ett hostande snart. 

Mannen vars arv till eftervärlden är märkliga upplevelser i Japan. Svaret fortsatte efter making out-citaten, men jag behövde inte mer än vetskapen om att det här har hänt.

Bill Murrays liv, den enda upplevelsepresent jag vill ha på delad förstaplats med att få åka segway vilket är bland det skönaste jag gjort, så länge jag får förbli anonym i mitt segwayande.

Nu måste jag visst ta en blå buss bort till Radiohuset för att prata mixtapes och annat i PP3 i ett par timmar. Läs mer av det goda här

Fler blogginlägg från Parisa Amiri