Döpte tydligen min årsbästalista till "BÄSTA 2011 punkt slut". Bestämd much?

Maja Bredberg 08:44 22 Dec 2011

Aja. Så kan det gå med uppfostran ibland. Här är min sammanställning av 2011 års bästa låtar. I väl avvägd ordning. Alltså, bäst kommer först. HÖR DU DET SIMON EMANUEL? Bäst. Kommer. Först. Vissa av låtarna är såklart löjligt självklara om man tar hänsyn till hype - som Aleks En dröm. Andra är guldtunes som fått alldeles på tok för lite uppmärksamhet - däribland Malena Uamba som ni borde hålla noga utkik efter 2012 då hon är fullständigt, och då menar jag fullständigt, ljuvlig. Nå, så blev det i alla fall: 2011. Bra jävla musikår, bra_jävla_musikår.

Enda tillägget är att listan uteslutande innehåller låtar som går att finna på Spotify. Annars hade givetvis Nimo och Adiam Dymotts tolkning av Drakes Marvin's Room hamnat  högt upp på listan. Det är dessutom den bästa av alla covers som gjorts på den där låten - gud, jag spelade SÖNDER den, hela sommaren, den tonsatte min sinnesstämning så precist, jag levde i deras mjuka röster. Tillsammans Big K.R.I.T.s Money On The Floor som tamejfan är årets banger enligt moi.


Jag tror att ni kan knipa hela spellistan från min Spotify?

Fler blogginlägg från Maja Bredberg