Podcasts

Dela en flaska - med Anders Enquist

I avsnitt nummer 08 har Alf Tumble dela en flaska rött med Anders Enquist – chefredaktör för vinmagasinet Livets Goda och den nya restaurangguiden Livets Goda topp 20. En man vars hjärta delas lika mellan vinet och musiken.

Ladda ner

dela-en-flaska-med-anders-enquist.mp3

Podcast

I podcasten Dela en flaska delar Alf Tumble varje månad en flaska vin blint med en krogpersonlighet.

4 kommentarer

Skriv kommentar

Bild för Joakim flinck
Joakim flinck

Härligt Anders! Som musikkompositörfreakgitarristvinälskarewhiskynörd osv kan jag relatera till din inställning, ärligt hjärta. Njuter alltid av livets goda. Intressant intervju, kändes rakryggat och ärligt.

Bild för Malin Enquist
Malin Enquist

En fantastisk intervju där man får komma in i huvet på Anders. Det var ärligt, rakt och ödmjukt. Förstår och håller med om vad han säger och delar hans inställning och åsikt om framförallt vinbranschen. Önskar fler vågade göra det.
Bra jobbat av Alf också. Önskar den vore lite längre då tiden bara rann iväg.

Bild för tord & katarina
tord & katarina

Bra intervju tycker vi!!!!!!

Alla podcasts

Vad blir det för rap?!

VBDFR är en podcast om rap av tre vänner som tillsammans dagligen lyssnat i ungefär 70 år på rap.

The Power Meeting Podcast

Tre killar (Amat Levin (SWE), Jonathan Rollins (US), Peter Smith (SWE)) diskuterar, dissikerar och delger vitt skilda ämnen som slanguttryck, pubertet, åldrande och annat. Ur ett amerikanskt/svenskt/MTV/80's babies-perspektiv – ibland hejdlöst roligt, men alltid intressant – levererar dom quotables samlade runt en mikrofon och en flaska konjak. Finns där poddar finns!

Singelrådet

Singelrådet är podden som värnar om alla singlars bästa. Här tar alla samtalsämnen avstamp i något självupplevt som av någon anledning måste ventileras och sönderanalyseras.

Ni e med oss

Ni är med oss är en av podcast av Mahan, Arjan och Victor. Podcasten gästas av olika inspirerande, kreativa och intressanta människor.

Mord mot mord

Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Konversation

Ett samtal mellan två av vår tids ledande kreativa röster inom konst, teater, litteratur, film, musik och media. I samarbete med Nöjesguiden.

Klassresan

Klassresan är ett intervjuprogram med intressanta gäster som delar med sig av sin klassresa. Lyssnarna får på så sätt nycklar till en större berättelse, den om hur det svenska samhället fungerar och varför vissa lyckas och andra misslyckas.

Hector & Rasmus

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

Hämndens Timme

Podcast om häxkraft, politik och kultur med Judith Kiros och Mireya Echeverría Quezada. På Nöjesguiden.

Fredagsbus

En gästpodcast i fyra delar.

Dela en flaska

I podcasten Dela en flaska delar Alf Tumble varje månad en flaska vin blint med en krogpersonlighet.

Boeoes Kaelpodden

En gästpodd i fyra delar. Tor och Leo i Boeoes Kaelstigen i en poddserie där varje avsnitt baseras på en eller flera låtar från kommande plattan. Deras andra album – Overcomes Love, Time & Space kommer 20 maj.