Helle: God Jävla Jul

Systra min systra 10:52 23 Dec 2011

God morgon god mooorgon, och god jul, och gott nytt år kära systra min.

Nu börjar skilsmässobarnets jul, och pågår i ungefär all evighet. Jag har varit så jävla sjuk senaste veckan och verkligen ansträngt mig för att bli frisk. Genom att: Inte dricka sprit, äta väldigt mycket klementiner.

Och nu är den stora dagen här. Mitt huvud är fortfarande fyllt av snor och jag har sett alla x-men filmerna och börjar bli lite galen. Eftersom jag tackat nej till massa funz (jag har verkligen inte druckit någon sprit alls) har jag blivit helt besatt av att det ska blir en Perfekt Jul. Så nu är det juleljus och krokusar överallt trots mitt tidigare löfte att skippa julpyntet i år. Stod till och med på torget och var väldigt svår mot granförsäljaren och tjatade om att jag ville ha KUNGSGRANSFORM men VANLIG GRANS-STORLEK, det slutade med att han sågade itu en kungsgran och voila, Jul-Häxan var nöjd.

Kände själv att jag började gå lite för långt när jag tände några juleljus med tändstickor jag fick när jag var i kyrkan (..?) och höll på att få frispel när tändstickorna spottade eld på bordet. Svenska kyrkan, jag kommer stämma skiten ur er om dessa tändstickor gör märken på mitt Philippe Starck-bord tänkte jag. Sen insåg jag att det är så man får besök av de tre julspökena, och jag känner verkligen inte för att bli någon modern day-Scroodge.

Så nu har jag lugnat ner mig. Och jag vet att jag gått överbord med julmusiken, men snäääälla, kan jag inte bara få lyssna på en låt till. Väldigt lågt.

Från oss alla (mig) till er alla (dig) En Riktigt God Jul.
(är det så han säger? makes no sense)

Julehälsningar
Helle

ok sry ps men den här jullåten är jättefin och låter mer som en vanlig låt: Coldplay – Christmas Light

och den här är mer klassiskt jättefin och vacker: The Cast – Auld Lang Syne

och SLUTA säga att min julmusik är deprimerande, här är en "hoppig låt":.....okej hittade ingen men här är en annan vacker och ALLVARLIG!
Vince Guaraldi Trio – Christmastime Is Here - Vocal

Fler blogginlägg från Systra min systra