Sonarbloggen <3 Jonas Rathsman

Sonar-bloggen 11:44 25 May 2012

a

Jonas Rathsman är förutom en sjukt härlig person, som gör helt underbar musik, även illustratör, DJ och producent.
Jag frågade honom om hans bästa Sónarminne.
 - Definitivt Mobilee's rooftop party som dom kör varje år på Hotel Diagonal! Vi var där ett stort gött gäng från götet. Fräcka människor i Raybans, Mobileetechno och solbränna. Musikmässigt kanske inte riktigt min bag idag men bara för att det är så najs häng skulle jag mer än gärna åka dit igen. Sen måste jag säga våra naken fyllebad runt 8 på morgonen. Inget jag rekommenderar den fulle (drunkningsrisk m.m.) men ack så uppfriskande innan man drar hem o slaggar. Gjorde säkert en massa dumma saker, men kommer ihåg att vi tog en taxi i typ 40 minuter till nån gigantisk strandfest (tror det var Oslo records m. fl) Det var tusentals med människor och när polisen stängde ner så blev det lite lätt panik när alla skulle ha tag på taxi hem. Folk slogs om de få bilar som fanns på plats. Efter några timmar lyckades vi tillslut få tag på en, men vet att vissa fick gå tillbaka in till stan.

Alltså gör ditt liv en tjänst och avnjut denna i hörlurar, förslagvis när alla deadlines e gjorda, läxorna e klara, chefen e nöjd och solner skiner i fejjan:


Han spelar lördagen den 16:e juni på en av Barcelonas största klubbar Razzmatazz, på deras house/discogolv som kallas the Rex Room. Om ni vill komma så släng iväg ett mail så ska jag se vad jag kan göra !


Jonas Spring Mix 2012:

Fler blogginlägg från Sonar-bloggen