Lite bilder

Sonar-bloggen 07:19 28 Jun 2012

Läs mer

hola

Sonar-bloggen 23:36 26 Jun 2012

Sitter och kämpar med ett BILDSPEL från Sónar. Asså... det är svårare än vad en tror, jag lovar!!!!!! Men strax OK? 

Bonusinfo: Saknar Barcelona såpass mycket? Sónar 2013. Assåååååååå.... det längtet!

Läs mer

Lana på Sónar by Night

Sonar-bloggen 10:00 24 Jun 2012

Kan tänka mig att hon själv var mycket nöjd över att vara Theee Artist på Sónar. Och all in all verkar det ha varit vad spanjackerna säger en maaggniiiifico konsert!? Jag ba - Har redan börjat tänka på nästa års lineup. PS: Jag måste erkänna att jag typ är RÄDD för henne. jag tycker hon är .. läskig, alltså på samma sätt man tycker twin peakslåten och det susar i säven är läskigt!?!? ASSÅ:

:S

EXAKT samma obehagliga kli i lilla kroppen blir det. Vill gömma mig och gråta i en famn. Men ändå vara med, fast bara under täcket.

Läs mer

RBMABBQ

Sonar-bloggen 23:33 23 Jun 2012

Red Bull Music Academy's BBQ var helt klart en av veckans höjdpunkter. Först ba .. Helt värdelös musik och dåligt ljud och ingen mat. SEN! POFF! Allt bra kom på en gång. DJn där var??? Helt??? Fantastisk! Blev kär. Nej, besatt. Han spelade bara cirka 23 sekunder av alla låtar en älskar . Alltså, SOM man hatar det annars men i detta läge och med hans .. eh, geni-timing så var det helt ljuvligt. Kombinera med rikspepp och free mojitos. Jag och A-Lo hade SHOW, alltså då menar jag äkta show där ute på terrassen. Dansade nog mer på den festen än jag gjorde hela veckan sammanlagt. Plus att det kändes så sjukt gött att han bara körde Kanye, Riri, Jay-Z och det stuket för man visste att det inte skulle bli så mycket Niggas in Paris direkt kommande veckan. Mer niggas doin funky stuff to housemusic. OBS var ju därför vi var där. Men ändå. En hatar ju inte hiphop. Speciellt inte på Sónar. Vädret var sådär, det hade till och med regnat några stackars droppar under kvällen, men humöret? Äääeh men alltså. Såpass göttig vibb och mysigt uppstyrt. Fotboll gick på teven brevid dansgolvet och alla dansade i grupp. Till och med alla bartenderz var svintrevliga. LUS Massa mat som vi tryckte i oss (sjukt glada över att kunna savea lite cash också, bra för budgeten! tumme upp! hehe). Aja. Hur som helt kommer jag vara stammis på detta event från och med i år... Mkt bra fest. Thank you Jens vi älskar dig .

Här kommer en sammanfattning:

 - Musik, stämning, vibb, läget . Nere i hamnen, lovely. 

 - Att det var den enda kvällen det blev drama. Hahaha. HAHAHA. :C  P.S: Låt aldrig din kompis gå ensam på Ramblan. P.S.2 : Tare lugnt med spriten gumman. 3: Lita inte på "nån".

Kram

Läs mer

Hola

Sonar-bloggen 13:39 23 Jun 2012

det är inte bra att röka kids. men det smakar damn fine with some cold sangria

skrattar naturligt m cava i en gränd ( mitt inre går sönder av sakn efter detat redan)

det här ser också oskönt ut

EN HELT FANTASTISK GREJ!!! jordgubbarna i spanien smakar smultron. SJUKT stora, galet goda smultron. Svimmar.

Hej, naturlig_88

OBS här är vårat lilla rum i vår lilla lägga. Hur mysigt ?

Läs mer

Sónar-festivalen

I Barcelona, Spanien den 14-16 juni hålls Sónarfestivalen för nittonde året i rad. Runt 80 000 besökare tar sig dit varje år för vad festivalen själva kallar "Advanced Music and Multimedia Art".

I år är bland annat akter som New Order, Fatboy Slim, The Roots, deadmau5, Lana Del Rey och Hot Chip bokade. 

Bloggen om och från Sónarfestivalen kommer att peppa veckorna innan med ett gäng klubbprofiler och tävla ut biljetter till festivalen (inklusive resa och hotell). Inget du vill missa!

Redaktör för Sónarfestivalens blogg är Stockholms klubbredaktör Julia Frändfors, henne kan du maila på julia.frandfors@nojesguiden.se

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!