hola hola hola oatmeal and granola

Sonar-bloggen 15:17 13 Jun 2012

(här har jag i 30 min försökt ladda upp bilder utan resultat)

Vi  har det helt ljuvligt. Det är så fruktansvärt värt, det där med att dra ner några dagar innan allting drar igång, och njuta av strand och sol och kunna sova ut och allt sånt där ni vet. Vad gäller mat har vi i princip bara käkat korv, ost, korv, ost. Bruschetta och korv. Vill liksom inte äta något annat. Skulle jag vara tvungen att leva på korv och ost fresten av livet skulle jag vara överlycklig, så jag klagar inte.

Idag har vi göttat oss på stranden där vi plötsligt insåg att vi var omringade av BARA svenskar, aja. Gör inget. Nu är vi i läggan och ska väl borsta håret och dricka lite cava och kladda på något läppsift innan vi promenerar ner till Marinan på Red Bull Music Academys årliga BBQ. Typ en kickoff för Sonar som dom kör varje år nere vid vattnet. "Mer en meet en greet med branschfolk än en fest", ehhh hahhahaa som en kompis sa. Jag e ju i branschen så att säga va. Skoja. Men alltså! Längtar!. Sen efter det blir det fezd  och vi ska möta upp massa göttisar. Jag har det så himla bra, puss!

Fler blogginlägg från Sonar-bloggen