Jonah Hill

Jonah Hills Saturday Night Live - tre golden moments

Parisa Amiri 18:24 7 Feb 2014

Faktumet att jag ligger två SNL-shower EFTER har känts som den stora rosa elefanten på denna URL. Uppfatta inte det som slackerism utan mer som att jag bryr mig lite mer om att resten av sajten är all that, t.ex. den feta nyheten vi kunde släppa nu i veckan. 

Vi börjar med Jonahs kväll.

1. Händelseutvecklingen i introt:

ÄE, Leo, pappigare än NÅGONSIN, är här och överraskar oss!

Här får en nedslagen Jonah höra från Leo att han måste sluta leka big shot.

Leo, det här KAN bara vara ett sammanträffande, men det är exakt vad jag har sagt? Påminnelse: min genomgång av den högtravande tönt han var i intervjun med Rolling Stone i somras. 

Till slut: trygghetsövningen där Leo stryker Jonahs bröstvårtor och vardera vårtgård genom skjorta och kavaj (och antagligen linne, han verkar vara en kille som bär linne under skjorta, vilket jag personligen hatar) för att slutligen stå i full blown Titanic-ställning. Petade ni också ner det i er bucket list?

2. Den bästa sketchen/inslaget:

Filmen "Her" (som jag såg igår! vi MÅSTE prata om den) taget till en selfienarcissistisk nivå: autokåtma i "Me".

Vad är sexigare än din egen självbild? Jo, världens längsta röv i de där byxorna, ett av få attribut som skulle signalera att Her utspelades i en annan tid. 

3. Den skamlösa jakten på Leo i slutgoset:

Innan SNL-kvinnorna började kasta lystna blickar på en man i basker (MAKES ZERO SENSE baserat på de här orden, men) förenas Jonah och Leo i en riktigt hjärtlig mentorkram där Leo utdelade en puss som placerades på det, well, opassande stället mellan hals och kind. Delar man inte ICA-kort tycker jag inte att det går an. 

SASHEER ON A MISSION! Under hennes korta tid som SNL-medlem har hon mestadels agerat repliklösa flickvänner i sketcher eller dansat/sjungit i musikbaserade inslag. Här kom hennes kompensation, när det absolut mysiga men tveklöst forcerade "skådisarna kramas i slutet"-segmentet tillät henne att bli fysisk med Leo.

De kramades i bakgrunden sen, men den här screenshoten var roligare. 

Näst på Leo-bollen var Vanessa Bayer och hennes främsta tillgång som skådis blev hennes största insats. SWOOOOOON! Ursäkta, men tiltar Leo på huvudet här? Han vet var han har the ladies. 

Läs mer

This is the end - och Jonah Hill verkar vara ett riktigt litet as

Parisa Amiri 17:24 24 Sep 2013

Dudeapokalypsfilmen This is the end var exakt som man väntar sig att en film skriven, regisserad och framförd av några av Hollywoods främsta stoners ska vara. Seth Rogens - och hans skrivarkompis - idé är att alla spelar sina (om än extrema versioner) skådisjag på en fest hemma hos James Franco när jorden går under, och att det är just han själv som skrivit filmen är uppenbart då han själv är den som verkar mest normal.

Det bjuds bland annat på en välriktad, kraftig kisstråle rakt upp i en persons egen mun, Danny McBride som sitt konstanta Kenny Powers-jag, ett avskuret huvud som används som fotboll, en koksad, svinig Michael Cera (antagligen det bästa som hänt hans image), det bråkas om sperma på en porrtidning och Emma Watson i sitt livs bästa roll. Kort sagt ett must-see! 

Blev förvånad av att Jonah Hills karaktär går tvärtemot den allmänna uppfattningen av honom, alltså att han är en full on uppblåst idiot, framförallt efter att ha blivit buddy buddy med Brad Pitt och i andra hand efter den där oscarsnomineringen. Istället är han eager to please i filmen. 

Om ni missat Jonahs douchetendenser kan vi ju titta på hans uppenbara drygsvar här i Rolling Stones omslagsintervju från i somras.

Det börjar starkt! En helt klart motvillig Jonah som mycket hellre skulle vilja "beskriva sin process"  i Actor's Studio än göra en intervju för ett marijuanatemanummer. 

"He stiffens" är symtomatiskt för resten av intervjun. 

Skrattade dock GOTT åt detta. Nu skrattar jag igen. 

Sweetie, du blev känd för repliker som "She wants my dick in or around her mouth!" i Superbad, aint no turning back. 

När jag låg och läste den här - verkligen på stranden, därav alla fläckar från Hawaiian Tropic-oljan - gjorde jag en kräksmin över "prideful", därför sån NJUTNING när de själva tog upp det. 

Tror ni fattar nu, tack. 

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla