This is the end - och Jonah Hill verkar vara ett riktigt litet as

Parisa Amiri 17:24 24 Sep 2013

Dudeapokalypsfilmen This is the end var exakt som man väntar sig att en film skriven, regisserad och framförd av några av Hollywoods främsta stoners ska vara. Seth Rogens - och hans skrivarkompis - idé är att alla spelar sina (om än extrema versioner) skådisjag på en fest hemma hos James Franco när jorden går under, och att det är just han själv som skrivit filmen är uppenbart då han själv är den som verkar mest normal.

Det bjuds bland annat på en välriktad, kraftig kisstråle rakt upp i en persons egen mun, Danny McBride som sitt konstanta Kenny Powers-jag, ett avskuret huvud som används som fotboll, en koksad, svinig Michael Cera (antagligen det bästa som hänt hans image), det bråkas om sperma på en porrtidning och Emma Watson i sitt livs bästa roll. Kort sagt ett must-see! 

Blev förvånad av att Jonah Hills karaktär går tvärtemot den allmänna uppfattningen av honom, alltså att han är en full on uppblåst idiot, framförallt efter att ha blivit buddy buddy med Brad Pitt och i andra hand efter den där oscarsnomineringen. Istället är han eager to please i filmen. 

Om ni missat Jonahs douchetendenser kan vi ju titta på hans uppenbara drygsvar här i Rolling Stones omslagsintervju från i somras.

Det börjar starkt! En helt klart motvillig Jonah som mycket hellre skulle vilja "beskriva sin process"  i Actor's Studio än göra en intervju för ett marijuanatemanummer. 

"He stiffens" är symtomatiskt för resten av intervjun. 

Skrattade dock GOTT åt detta. Nu skrattar jag igen. 

Sweetie, du blev känd för repliker som "She wants my dick in or around her mouth!" i Superbad, aint no turning back. 

När jag låg och läste den här - verkligen på stranden, därav alla fläckar från Hawaiian Tropic-oljan - gjorde jag en kräksmin över "prideful", därför sån NJUTNING när de själva tog upp det. 

Tror ni fattar nu, tack. 

Fler blogginlägg från Parisa Amiri