Danny McBride

Obs: Kenny Powers-nytt

Parisa Amiri 16:08 15 Oct 2013

TV-mediets största redneck-as Kenny Powers har återvänt med en fjärde säsong av Eastbound and Down, och vi är tre avsnitt deep. En rapport i två delar:

1. Lockiga hockeyfrillan är intakt och mer respektingivande än någonsin. 

2. Än så länge har vi inte sett en enda, INTE EN ENDA, helkroppsejakulation. Sit tight. 

Läs mer

This is the end - och Jonah Hill verkar vara ett riktigt litet as

Parisa Amiri 17:24 24 Sep 2013

Dudeapokalypsfilmen This is the end var exakt som man väntar sig att en film skriven, regisserad och framförd av några av Hollywoods främsta stoners ska vara. Seth Rogens - och hans skrivarkompis - idé är att alla spelar sina (om än extrema versioner) skådisjag på en fest hemma hos James Franco när jorden går under, och att det är just han själv som skrivit filmen är uppenbart då han själv är den som verkar mest normal.

Det bjuds bland annat på en välriktad, kraftig kisstråle rakt upp i en persons egen mun, Danny McBride som sitt konstanta Kenny Powers-jag, ett avskuret huvud som används som fotboll, en koksad, svinig Michael Cera (antagligen det bästa som hänt hans image), det bråkas om sperma på en porrtidning och Emma Watson i sitt livs bästa roll. Kort sagt ett must-see! 

Blev förvånad av att Jonah Hills karaktär går tvärtemot den allmänna uppfattningen av honom, alltså att han är en full on uppblåst idiot, framförallt efter att ha blivit buddy buddy med Brad Pitt och i andra hand efter den där oscarsnomineringen. Istället är han eager to please i filmen. 

Om ni missat Jonahs douchetendenser kan vi ju titta på hans uppenbara drygsvar här i Rolling Stones omslagsintervju från i somras.

Det börjar starkt! En helt klart motvillig Jonah som mycket hellre skulle vilja "beskriva sin process"  i Actor's Studio än göra en intervju för ett marijuanatemanummer. 

"He stiffens" är symtomatiskt för resten av intervjun. 

Skrattade dock GOTT åt detta. Nu skrattar jag igen. 

Sweetie, du blev känd för repliker som "She wants my dick in or around her mouth!" i Superbad, aint no turning back. 

När jag låg och läste den här - verkligen på stranden, därav alla fläckar från Hawaiian Tropic-oljan - gjorde jag en kräksmin över "prideful", därför sån NJUTNING när de själva tog upp det. 

Tror ni fattar nu, tack. 

Läs mer

Maya Rudolph blir awkward

Parisa Amiri 15:46 27 May 2013

Låt mig måla upp ett scenario som kommer att mynna ut i något ni lär uppskatta, bear with me. 

När rätt slemmiga dudetidningen GQ som man nedlåter sig till att köpa för att de ändå får intervjuer med ens favoriter - gäller även Esquire, självhatet blossar upp as I type - ringer upp Maya Rudolph (läs: hennes "team") känner Maya NJA inför defaultupplägget som kvinnlig, fantastisk samt hysteriskt rolig skådis i snubbtidning. Behöver ni exempel för detta säger jag bara Communitys Gillian Jacobs och Alison Brie. Älskar båda, gav dock GQ the stank eye. 

Hon är inte sugen på att vara ett stycke kött, kort och gott. 

Utan kastar in en hyllad skådis vi oftast ser som trailer trash-Kenny Powers som fick oss alla att härma hans helkroppsejakulation under en svag period och ett internetfenomen. 

Awkward Family Photos, ert uppdrag här är väl avklarat. 

GQs Comedy Issue känns som en uppdaterad, snubbigare version av Judd Apatows comedy issue för Vanity Fair.

Utöver Amy Schumer, Maya, Ellie Kemper och Chloe Svårskrivet-Efternamn finns dessa komedimän som samsas om sidorna och får oss att gny ngeeeeh till vardags: Bill Hader, Chris O'Dowd, Will Arnett, Nick Miller/Jake Johnson och allt märkligare James Franco som de satt på omslaget.

Är det något GQ-nummer du kan låta dig köpa/läsa är det detta. 

Läs mer

Trendspaning: den lockiga hockeyfrillan

Parisa Amiri 09:43 4 Mar 2012

Eastbound and Downs Kenny Powers -> Dan i Gossip Girl. Snart den nya Oskar Linnros-frisyren.

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla