Största lolet på Oscarsgalan

Brita Zackari 07:31 4 Mar 2014

Nu har jag ärligt talat inte sett exakt hela Oscarsgalan än, men det som hittills fått mig skratta absolut högst är inte nåt tal, inget av Ellens eller Pharrells hatts upptåg, utan när John Travolta skulle presentera sångerskan Idina Menzel inför hennes uppträdande, och genom sitt sätt att lösa detta på knyter an till det vi snackat om på hemmaplan de senaste dagarna om att vissa inte verkar bry sig om att lära sig andras namn, lex Sveriges Televisions namnlappar på Panetoz

John Travolta hade alltså ETT jobb att göra, ett namn att lära sig. Lyssna på honom och läs gärna hennes namn här medan ni lyssnar på John: IDINA MENZEL.

Du kanske inte känner Idina Menzel till namnet, men hon är rutinerad Broadwayperson och gör ledmotivet till Frozen, dessutom spelade hon Rachels biologiska mamma i Glee, och här framför hon låten från Oscarsgalan på "classroom instruments" hos Jimmy Fallon:

Jag ska även ge dig ytterligare en liten present nu: ett klipp ur Glee där Idina Menzel och Lea Michele gör världens bästa version av Gagas PokerFace. Jag vet, Lea Michele kan stundtals vara riktigt irriterande, men här sköter hon sig själv och hennes plus Idinas röst är ren magi. Enjoy.

1 Visa kommentarer (1)

Fler blogginlägg från Brita Zackari