Kom och häng med mig i Göteborg!

Brita Zackari 11:16 8 May 2014

Ursäkta ifall jag tjatar om detta men tycker fan det är lite häftigt att jag är såhär stor i Göteborg, typ som en löpar-Godzilla insmord i babyolja, redo att ta över världen. Det är ju för övrigt bara tio dagar kvar tills jag ska springa GöteborgsVarvet så redan i helgen kommer jag faktiskt åka ner dit för att spana in sträckan och träna lite, så om du bor i Göteborg, kom och träna med mig och Simon Sköld och våra fantastiska Runday-coacher NU PÅ SÖNDAG. Det kostar ingenting och man får en present, kom kl 13:00 till Slottsskogen för ett peppande intervallpass med adidastribes 365. Håll utkik efter vår Runbase, adidas Tribes högkvarter i gult (det finns gratis juice i den!). Träningen börjar med uppvärmning och vi kommer springa intervaller och delar av banan till GöteborgsVarvet. Vi håller på i en timme och det skulle göra mig jätteglad om du/ni dök upp!

Eftersom jag varit sjuk (och inte nåt mes-sjuk utan RIKTIGT sjuk, som i trodde-aldrig-jag-skulle-bli-frisk-sjuk) och tappat en massa muskler (känns det som, har inget som helst bevis för detta) så börjar jag bli lite rädd att jag inte ska kunna klara av mitt mål med att komma under två timmar, men jag ska verkligen satsa på att kriga på den här sista veckan, kanske t o m börjar med proteinshakes, vem vet jag ska inte ge upp hoppet i alla fall.
 
Hoppas vi ses! 

 

 

 

Fler blogginlägg från Brita Zackari