En svensk klassiker

Det har kommit till vår kännedom att om du bokat bord på Mr French och av någon anledning befinner dig på Strandbryggan så kör personalen dig till Mr French med båt. 

0 Kommentera

Avlyssnat

En sommarnatt på Lidingö för en herrans massa år sedan körde Niklas Strömstedt på en fågel, och begravde den. Tidigare i dag kunde historien ha upprepat sig. När Silvana Imam var ute och cruisade i Hornstull uppenbarade sig nämligen en liten pippi i körfältet. Men Silvana Imam är inte som Niklas Strömstedt. Trots att fågeln enligt våra vittnesuppgifter "knappt var på vägen" väjde Silvana Imam för den lilla gynnaren. Nu återstår det att se om händelsen kan inspirera henne att skriva en lika klassisk låt som Sista morgonen. Den som lever får se.

Efter att ha sett Penny Parnevik på Wollmars för ett par veckor sedan började vi spekulera i vilken sorts högdjur som skulle dyka upp på vårt favoritvattenhål härnäst. Vi föreslog att den parisiska influencern Betty Autier kanske stod näst på tur. Hittills har hon lyst med sin frånvaro. Däremot lyste ingen mindre än Jonatan Unge med sin närvaro på måndagkvällen. Välkommen Jonatan.

Det ryktas i stammiskretsar om att restaurangen som startade hamburgervågen är på väg att få nya ägare. Enligt samma rykte ska Flippin' Burgers emellertid drivas vidare i samma anda även framgent. 

En av landets mest kända nattklubbsprofiler de senaste 20 åren har setts frekventera lokalerna som tidigare huserade konditoriet Eclair på Hornsgatan i Zinkensdamm. Exakt vad som ska öppna vet vi inte än, men att något är i görningen kan vi utan tvekan slå fast.