Sanna La Fleur ♥ Sònar

Sonar-bloggen 02:37 15 Jun 2011


Foto: Norman Cavazzana

Malmös klubbredaktör Viktor Flarkell ställde ett par frågor till DJ, producent och label manager Sanna La Fleur, som har en bakgrund som dansare och farmacist. Hon är programledare för P3 Dans och blivit topprankad som en av Sveriges bästa DJ:s. I år spelar hon på en av festivalens allra roligaste fester och berättar här om varför off-sonar trots allt inte är soft.

 Vilket är ditt bästa minne från Sonar?
Bästa är svårt att säga, har för många roliga minnen från Sonar. Första året jag var på Sonar så spelade jag på Nitza club. Året därefter demade jag Pacemakern (portabelt dj system) på Sonar by Day och det var då Richie Hawtin upptäckte den och senare blev involverad . Förrförra årets roligaste fest var Mobilee Records rooftop fest dagtid på hotell Diagonal, allt och alla var där. Förra året hade jag fantastiskt kul på Beatport festen uppe i en stor villa i bergen med utsikt över hela staden. I år snackar alla om Watergate/Whatpeopleplay festen som spås bli THE party, och där spelar jag i år!

Berätta mer om festen!
Det är Watergate; en av de största bästa klubbara i Berlin och Whatpeopleplay; distributören WordAndSounds nya skivbolag (där jag var första releasen med min Flowerhead Revisited EP) som ligger bakom festen. Festen hålls på en än sålänge hemligt venue. Jag är laddad till max! Spelar tillsammans med Soul Clap, Heidi, Solomun, Lee Curtis, Sebok K, Seth Troxler med flera. Och det är en dagsfest (alltid härligast), mellan 14-22! Mer info här: RA http://www.residentadvisor.net/event.aspx?261311

Off-sonar eller på Sonar?
På Sonar. Off-sonar är kul, men varje gång man tar sig ut till en av de där festerna slutar det med att man lovar sig själv att inte göra misstaget att åka ut dit igen såvida man inte har en privatchaufför eller ett par löparskor och känner för att springa några mil hem. Det är alltid ett väldans problem att komma hem från de festerna eftersom de ligger just "off" och det är för få taxibilar i Barca. Men det har ju sin charm det också..
Bästa festerna tycker jag oftast är festerna som skivbolagen anordnar, lite mer privat och lite roligare helt enkelt!

Fler blogginlägg från Sonar-bloggen