Rooftop madness

Sonar-bloggen 14:29 19 Jun 2011


Igår var vi på Mobilees rooftop-fest. Det var.. Hahaha asså!! Har ni sett She's allt that? Det är i alla fall en high school-film med Freddy Prinze Jr. (ni vet han snygga som bara fick göra high school-filmer och nu är äntligen för gammal för det och är typ gift med Buffy) She's all that var min BÄSTA BÄSTA film när jag var yngre. Jag kunde alla repliker utan till. I filmen är skolans populäraste tjej på en fest under spring break. Festen är typ på en terass och hon dansar på en podie i poolen och det är sommar och alla är skitsnygga. När jag var typ TOLV och såg den filmen OM OCH OM OCH OM igen hade jag bara en tanke i lil'huvudet och det var:
JAG SKA GÅ PÅ SÅDANA FESTER NÄR JAG BLIR STOOOR OC H SNYGG!!

Och ja, asså, sådana fester finns ju inte riktigt visade det sig men så igår hände det äntligen.... FESTEN FANNS!!! Och vi var på den. Och jag vågade inte ta särskilt mycket bilder för det vara sådan härligt fri och öppen stämning där alla festade på det dom helst av allt ville festa på, helt öppen och jag vill lixom inte att NÅN skulle känna sig otrygg eller bevakad. 

Utsikten var helt enorm, alla dansade som om dom vore helt förlorad, mitt på dagen, högst uppe på Hotel Diagonals takterass, tusenmiljoner meter upp i luften, vi drack starka drinkar och bakom oss var hela jävla Barcelona och framför oss var det en enorm pool och vi stod där och ibland blir jag så jävla glad över att livet tar en till sådana feta och härliga platser och bara LÅTER EN VARA MED. 

0 Kommentera

Fler blogginlägg från Sonar-bloggen