Ni tror jag dött

Frans Strandberg 19:38 13 Jan 2011

Vet att ni tror att jag har dött senaste dagarna i och med det här totalt jävla urkukade flowet med blouppdateringarna, men jag har lite grejör på gång. Hihihihihihihihihihi *kryptiskt skratt*. Älska bloggare som ba "åhhh förlåt jag är så dålig på att uppdatera, jag lovar att bättra mig honeys<3<3<3<3", så gör de inte det, ;ppPPPPpppp.

Imorgon har jag bokseminarier i skolan på Arn Tempelriddaren. En bok jag inte har läst och en film jag inte orkade se när TV4 visade den typ förra veckan. Ba ett STATEMENT från min sida. Jag är ändå relativt hoppfull inför morgondagen. Hade betygssamtal idag med läraren. Jag fick berättat för mig att jag var "en tillgång i klassrummet". Nawww. Det får ju ändå betraktas som en förbättring mot för förra året då jag klassades som en psykisk arbetsskada. Vi får väl se hur det blir efter tomorrow. Får väl ställa till med något obscent om jag märker att allt går åt helvete.

Ingen lärare ba ORKAR jobba igen efter lovöt. Blir så sjukt fascinerad (*kåt*) när jag tänker på att mina lärare har liv utanför skolan. Alltså, majoriteten at least. Igår hade jag en (1) lektion. Har haft sovmorgon varje dag. Idag har jag gjort ingenting alls.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg