Egoboost 2

Frans Strandberg 13:12 10 Jan 2011

Alltså HAHA ofta Blondinbella ska skriva EN TILL bok om Egoboost? Ba "Egoboost 2". Det är det sjukaste jag har hört i hela mitt liv. Vad finns det att säga nu som inte blev sagt i förra boken? Min favorit från första boken är fortfarande när Blondinbella listade saker som gav henne ångest och kom fram till att hon hatar känslan när hon upptäcker påsar med oanvända kläder längst in i garderoben. Ba "ÅH, DEN INFORMATIONEN HJÄLPER MIG SÅ HIMLA MYCKET, JAG HAR OCKSÅ DET PROBLEMET, ALLA KLÄDER JAG KÖPER MEN ALDRIG HINNER ANVÄNDA, DET ÄR FAN INTE LÄTT ATT VARA UNG TJEJ".

Jag förstår fortfarande inte folk som har typ Paow, Kissie, Dessie, etc. som förebild, och inte heller argumentet som många kör med när de är sura på dem, ba "Ni är förebilder för många, operera inte pattarna tre gånger". Jag har asmycket problem med de här tjejerna, men inte alls för att de typ *sänder ut fel signaler till fansen* och påverkar läsarna på ett negativt sätt, för det tror jag inte att de gör. Folk vet bättre än så. Jag har enbart problem med storbloggerskorna på grund av deras egna attityder och sakerna de gör och säger. Folk som över huvud taget nämner Kissie i samma mening som "förebild" har liksom fattat allt fel. Ingen vill se ut som Kissie. Man läser Kissie för att man vill bli underhållen. Inte för att man ser upp till henne. Vissa kanske är avundsjuka på hennes makt och att hon tjänar mycket pengar på att intrigera och vara en bitch, men det är ju inte så att man SER UPP TILL HENNE!

Liksom, om Kissie opererar sig och ser förjävlig ut så är det klart att jag stör mig på det, men knappast på grund av att jag är rädd för att hennes fans ska ta efter och också vilja se ut som Kissie. Det är liksom ett problem som inte finns och något som puckade old people har hittat på när de beklagar sig över *dagens ungdom*. Det enda man blir provocerad av är ju varför Kissie vill se ut så över huvud taget själv.

Misstolka inte nu, klart att man kan se upp till andra bloggare, och ja, många är säkert avundsjuka på storbloggarnas liv, men att påstå att brudar som Kissie, Dessie osv är förebilder för en hel generation tonåringar som gör exakt vad deras favoritbloggare gör och att de på något sätt skulle dra med dem i fallet är ju bara snedvridet och fel.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg