SIC - Sommaren i City med Damon & Ida

Damon Rasti 21:50 11 Jul 2011

 Efter F12-debaclet kände jag att jag var rätt färdig med klubbscenen. Men så träffade jag en kille som ägde en grym lokal och det var väl visst revanschlust också som lockade, och helt plötsligt är jag med klubb igen. Troligen för sista gången.

Jag och den briljanta Ida Theren hade tidigare pratat om att göra något annorlunda tillsammans. Ett ställe där vi samlade softa människor som tröttnat på Stureplanshak. Ett ställe där man mixade svart med vitt, folk med olika stilar och där det inte var korvfester i DJ-båsen. Nånstans man kunde gå utan att mötas av en dryg vakt det första man såg, och med skön dansant musik, hiphop, arabiskt, elektroniskt, ja allt som gjorde en glad. 

 

Därför har vi ni skapat vår egna lilla klubb: SIC - Sommaren i City med Damon & Ida. Vi hade en intim smygpremiär förra onsdagen för att känna av lokalen och stämningen och nu på onsdag kör vi officiell premiär med DJ Yxa och Jeansbjörn i DJ-båset. Lokalen är Vardagsrummet, på Ingmar Bergmans Gata 2, på gatan till vänster om Riche, precis innan man kommer till Collage. Mer info här. Vi kör bara åtta gånger, så man får passa på om man vill ha kul.

 

Rodeo fotade på smygpremiären och ni kan se resultatet på:

http://rodeo.net/blog/2011/07/sommaren-i-city/

Fler blogginlägg från Damon Rasti