FGIF

Damon Rasti 13:48 10 Jun 2011

 Ska inte säga för mycket, men har varit på möte med en krog, och det verkar som att jag är back in business snabbare än beräknat. Kan bli fantastiskt om jag får göra min egen grej. Säger bara en sak. Dans. De flesta klubbar har dansgolv, men folk utnyttjar dem inte. Och gör man det, är det för att stå och hänga till nån elektronisk slinga som det inte går att skaka bootey till. Livsbejakande dans. Utan snubbar som gnider sig mot ofrivilliga tjejer.

Tänk om man hade ett ställe där bara tjejer fick grinda sig mot killar. Eller att man blev utslängd ifall man var dryg. HA ROLIGT ANNARS FÅR DU INTE VARA KVAR. Vi skulle ha Leeloo (som jobbat med mig på F12 bl.a.) som klubb-nazi. Hon gick runt och slog folk som försökte se svåra ut. En annan grej jag vill ha på min klubb är gratis kondomer. Blandat med godis i en skål. Så man kan ta utan att folk vet om man tagit en kådis. Jag läste någonstans igår att 25% av de som har sex skyddar sig. En skrämmande hög nivå som har oskönt sex alltså.

Jag kvalade in på listan över folk som går ut mest i stan, så denna helg ska jag försöka sitta hemma. Jag tror inte jag suttit hemma en hel helg på två år. Trots att utbudet i staden är rätt homogent. Tänk om det fanns riktigt roliga ställen att gå dit. Då skulle jag behöva åka till Iran och köpa en ny lever. Det enda land där det är tillåtet.

Jag kommer ha klubben tillsammans med en av de softaste tjejer jag vet. Smart, rolig och übersocial. Vi ska ha lika mycket tjejer som killar som spelar musiken. Och håll i hatten nu. Vi kommer ha invandrare på klubben. Från förorten och från Öfvre. Min dröm är att ta dit några illegala flyktingar. Ge dem en natt att minnas. Som inte är som alla andra ensamma nätter i ovisshet. Pretentiöst? Nej, humant.

 

Som ni mäker började jag bara skriva ett inlägg utan några som helst tankar, och lika bra att bara

Fler blogginlägg från Damon Rasti