30 Rock

Ännu ett upptäckt känt ansikte!

Parisa Amiri 11:56 14 Aug 2014

Hittat ett tillskott till mitt samlande på snaps av nutida favoriter innan de blev kända, ni minns när vi pratade om I spy a famous face?

Försöker överkomma min livsbesvikelse post-semester med att se om 30 Rock och i avsnittet där Tracy ska gästa en väldigt younglooking Conan, tar några piller och måste ta ytterligare några piller springer Kenneth förbi en turistgrupp med deras guide som spelas av denna, då oupptäckta, stjärna: 

En alldeles storögd och mjukkindad Aubrey Plaza! 

Längtar just nu så otroligt mycket efter Aubreys "Life after Beth", en redan hyllad film som lyckats få den på förhand oroväckande genretiteln zombie rom com. Det kan aldrig bli för mycket rom coms, men det viktigaste är att Aubrey får fortsätta göra film även efter The To Do List, en dipp i min stora crush på henne. 

"In the post-screening Q&A. Jada Yuan spoke with Plaza, who said she was starving and hung-over, about how to play the undead."

Älskar henne villkorslöst ändå. Läs intervjun med Aubrey på Vulture här. Så ser vi filmen sen, ja? 
 

PS. För att orientera er ytterligare, det var avsnittet där Liz undrar varför Jack bär tuxedo och får det nu legendariska svaret "It's after six, what am I, a farmer?".

Läs mer

NBC <3 Arrested Development

Parisa Amiri 15:01 6 May 2013

Precious Arrested Development (RÄKNAR NI OCKSÅ NER TILL 26 MAJ?!) sändes och lades ner på svikarkanalen Fox - där bl.a. New Girl och the Mindy Project sänds idag - men hade nära samröre med NBC. Eller iallafall deras personalstyrka. Nedan följer några exempel på geniutbytet med framförallt The Office: 

The Office-Darryl!

Office-Andy "Nard dog" Bernard! När Ed Helms spelade den oraggbara mäklaren. 

Office-Phyllis i mötesrummet. 

Min själsfrände, Office-Kevin. 

Gulle-Kenneth från 30 Rock utsätts för Gob. 

Andy Samberg spelade en miniroll i en Las Vegas-hiss med en "I just blue myself"-Tobias och Kitty.  

Här ser ni serieskaparen Mitchell och två av stjärnorna som av hänsyn till vårt underhållningsbehov tagit roller i kommande AD-säsongen, Kristen Wiig som en ung Lindsay och Seth Rogen som gud vet vem men det lär bli fantastiskt. Så vet ni att vi även kommer att få se bl.a. Jean-Ralphio (jag vägrar ta in hans verkliga namn) och John Krasinski. Nu mår vi va? 

Låt oss avsluta med ett par gifs från premiären, mest för att jag inte vill acceptera att ännu ett AD-inlägg är slut. 

Läs mer

Bjuder på en klassiker

Parisa Amiri 16:23 2 May 2013
Läs mer

Tina Fey om framtiden, efter 30 Rock (och tar ställning till side boob)

Parisa Amiri 18:22 27 Feb 2013

 

“You can’t get paralyzed by ‘It has to be perfect.’”, säger Tina Fey om den nya tv-serie hon, enligt sitt relativt nypåskrivna 4-årskontrakt, måste utveckla för moderskeppet NBC. Det är Times livsstilstidning Style and Design som får äran att prata med Tina, en tidning som hon också fått pryda med sin svartvita nuna. Intervjun här.

Mer lifestyle nedan: 

Älskar Tina lika mycket i bootcut-jeans som i Altuzarra. 30 Rocks seriefinal var ju inget mindre än ett antiklimax, men ha sju års strålande blergande i åtanke och det går inte att klaga egentligen. 

Hennes filmkarriär är ju inte det hon praisas mest för (minus Mean Girls), och hennes roll i kommande Muppets 2 lär inte förändra det. DOCK tror jag på Admission här ovan, som har premiär senare i mars med Paul Rudd (som kärleksintresse). Paul Rudd, den romcom-skådis som Mark Ruffalo önskar att han kunde vara. For the record: avgudar Mark Ruffalo. 

Allt detta är ju bara tidsfördriv och distraktion tills vi får boka den där kompisresan till New York för att se Mean Girls-musikalen. GÖR DET, TINA. 

Läs mer

30 Rocks cameos

Parisa Amiri 17:26 18 Dec 2012

Liz behöver ventilera om krävande vänner och vem funkar bättre än GAYLE! Oprahs bästis och världens mesta buddy recruit? 

En något mer oklar: Wendy Williams, mest känd för att lacka ur på sina gäster i The Wendy Williams Show, där hon alltså agerar både Jerry Springer-gäst och Jerry Springer själv. 

 

Cirka sju sekunder av fullkomlig cameo-lycka när Will Ferrells fejktrailer för Bitch Hunter rullas upp. Ju mindre cameo desto loligare. 

Läs mer

Outfitkrock mellan FOX och NBC

Parisa Amiri 00:31 18 Dec 2012

Det som kallas ett IUS moment är för vissa människor det värsta tänkbara scenariot under en utekväll. De har uppenbarligen inte gått ut med vänner som i baren dragit upp en medhavd Törley från jackfickan. IUS moment är alltså Involuntary Uniform Syndrome, att dyka upp på fest eller annat obekvämt sammanhang där annan person dykt upp iförd exakt samma outfit. 

Skulle jag äntra en fest i någons andra handsetta i Rågsved och där se en annan stackare som för kvällen valt en identisk Bik Bok-kreation skulle jag bli smickrad. Se det som ett kvitto på att man har smak ändå. Eller bli tröstad av faktumet att man inte är ensam stildyslektiker. 

Just ett IUS moment ska jag presentera för er idag, i min bästa genre: När TV-Serier Har Saker Gemensamt. Kan behöva jobba på den titeln. 

1. I senaste New Girl-avsnittet "Santa" (Avsnitt 7, andra säsongen) går adorkable Jess på julfest(er) i denna skimrande, välformade klänning med fondväggs/presentpapperstryck. Litet bälte för att ACCENTUERA midjan som det heter, sker oftast annars med hjälp av händer i midjan på diverse röda mattor samt bylines. 

Kort om själva avsnittet: en drabbas av kass hörsel, skriker därför och detta anses vara humor <- kanske det sämsta New Girl levererat under hösten. 

2. AHA! Och i senaste avsnittet av 30 Rock, "My Whole Life Is Thunder" (Avsnitt 8, sjunde säsongen) är Jenna en psykopat i the very same klänning. För protokollets skull kan jag tillägga att 30 Rocks avsnitt faktiskt sändes först, 6 december, och New Girls den 11 december. 

Jag fattar ju varför detta kan vara ett problem för våra påhittade, ensidiga kvinnokaraktärer. Nu tänker vi inte på annat än att vi måste göra en klassisk "Vem bar den bäst?" men det är också det enda vi lånar från glansiga tabloider, så ge mig dispens bara denna gång. Utser JESS till vinnaren, enbart pga att hon ser ut att ha kortat klänningen? BOLD. 

Vad är det för flickig klänning de båda valt att bära då? Trodde först gullig Carven men är helt lost nu? Har möjligen Swanis, som ju klär sig som tv-seriekaraktärer, svar på detta? 

Läs mer

"To a hundred more episodes"

Parisa Amiri 17:03 16 Dec 2011

Det var nära där ett tag. Att jag och hoppet skulle gå skilda vägar. Men vi har hittat tillbaka till varandra. Allt tack vare detta.

30 Rocks sjätte, efterlängtade säsong befinner sig i födelsekanalen!

Återigen ska Alec Baldwins karaktär Jack Donaghy viska fram repliker och spurta korridoren ner oanat smidigt.

Tracy Jordan ska överexponera sin svullna, obehagliga mage.

Kenneth ger oss ett tillfälle att skratta åt bonnig naivitet.

Jennas omöjligt ytliga person låter Roliga Tjejer skratta åt Snygga Tjejer.

Liz Lemon får representera mänsklighet och lär visa sin skvalpiga överkropp i ett par scener.

Tydligen får vi se Kelsey Grammar, Denise Richards och James Marsden som LIZ LEMONS dude. Först Jon Hamm och nu detta? Äkta Seinfeld-faktor på henne.

Smartroligheten segrar än en gång.

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla