Mot Alla Odds

Klara Svensson 10:31 26 Mar 2013

I kväll börjar nya säsongen av Mot alla odds i SVT1 kl. 20.00 . Jag älskade förra säsongen. I år är min vän Niclas är med, och jag vet att jag kommer att grina ögonen ur mig när jag tittar i kväll. Niclas var ihop med min kusin Josefine som dog av ett sprucket blodkärl och Niclas var med henne när hon dog. Hon var 17 år gammal och hade liksom bara börjat...livet. Niclas fick svåra sömnproblem efter Josefines bortgång och somnade framför ratten på väg till jobbet. Han körde in i ett träd och blev förlamad från midjan och ner.

Några av mina tidigaste minnen är av Josefine och Niclas, och sen hur allt det här vände hela livet upp och ner för hela släkten. Jag var tre år gammal och jag minns alla tårar och hur släkten liksom monterades isär bit för bit av all ilska. Vi slutade tillbringa somrarna tillsammans vid fiskeläget i Svajde, och det var som om allt vi någonsin delade med varandra hade dött med henne. 

Sedan, efter nästan tio år, hittade vi tillbaka till varandra. Då hände det igen men det är en annan historia. 

Jag tycker att ni ska titta på Mot alla odds. Det är ett fullkomligt underbart program för själen. Bättre än sol, sprit och Zoloft. 

Fler blogginlägg från Klara Svensson