Då så.

Klara Svensson 11:09 4 Oct 2013
Jag lägger av nu. Min familj behöver mig och jag hinner inte blogga mer. Ni har ju märkt. Jag vill i alla fall tacka för det här året och alla fina kommentarer! Kanske ses vi här igen framöver? Tills dess finns jag på Instagram som @klaras och på Twitter som @klarasvensson. Och på SVT som Klara Svensson, bara. Älskar er alla. Puss!
Läs mer

Bilder man (inte) minns

Klara Svensson 09:00 5 Sep 2013
Kristallen. Har knappt återhämtat mig. Träffade bara en till tjej med samma klänning och det var på toan sent in på natten. Gick just igenom mina bilder i väntan på nannyn, och dessa två har jag noll minne av. Bild 1 är med fantastiskt roliga Niclas på Tre Vänner. Bild 2 är...med en...polis? Hähä. Jaja. Det råder lite undantagstillstånd i mitt liv nu, för september är oftast en skitstorm av jobb och alla projekt ska startas upp. Plus att vi har världspremiär med Alla tiders hits på lördag *pirrfest*.
Läs mer

Hej!

Klara Svensson 21:45 30 Aug 2013
Här sitter jag och är full.
Läs mer

Kristallen-outfit

Klara Svensson 16:30 30 Aug 2013

Det blev en kort klänning med svansprint och "intressant" rygg från Carin Wester. Hästsvans. Väska från Stella McCartney. Boots från Acne. 100% "produktionsledare på hipp reklambyrå"-outfit, men det är tydligen jag? Titta på galan nu! Jag sitter långt fram med William Spetz och hoppas på kamerasvepning så att alla kan se att jag sitter långt fram med William Spetz!

Läs mer

Overload

Klara Svensson 21:39 27 Aug 2013

Hjälp? Jag drunknar i jobb just nu. Om en och en halv vecka har vi premiär för en helt ny lördagsunderhållning (Alla tiders hits) och jag har också tackat ja till att bli producent för en ny ungdomssatsning. Och jag har mina gamla vanliga projekt. Och barn. Och hund. Och...kille. Ni vet hur dom är. Men allt det där löser sig och det som stressar mig mest just nu är vad jag ska ha på mig på Kristallen på fredag. Förra året var jag preg, så jag stannade hemma. Nobel är tex lätt att klä sig till. Långklänning without question. Guldbaggen är lite mer coctail tycker jag. Endast superstars, wannabees och programledare har långklänning. Idrottsgalan då, undrar ni nog nu. Med två års erfarenhet kan jag göra följande analys av dresscoden: partytopp. Helst av halterneck-typ. Men hörni Kristallen! Vad gör jag? Är långklänning too much? Kommer man känna sig utanför i tajt fodral? Signalerar silkesbyxa "jag har givit opp"? Ska det vara lite svårare och mer Hyper Island eller? Nä, jag har inte en aning. Det jobbiga är att jag inte vågar fråga mina kollegor för det låter så himla fånigt ju, men SJÄLVKLART vill jag veta vad dom ska ha på sig. Och hur dom tex gör för att inte få rödvinständer.

Läs mer

Klara Svensson

Klara Svensson är 27 år, projektledare på SVT, tv-junkie, hundägare och nybliven morsa. Hon tycker att alla som stoltserar med att dom inte har en tv kan dra åt helvete. 

Länkar:
Mitt jobb
Min kille 
Twitter
Kontakt: klarasvensson@me.com

Klara på Instagram

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!

Senaste inlägg från Klara Svensson