Wenger

Silly Season- Wengers ord vs. Wengers ansikte

Fotlol 15:12 3 Jan 2014

Ja, det är igång igen och naturligtvis är det oerhört mycket snack om Arsenal som öppnade den dammiga, rostiga, skrumpna pengapungen härom sistens och köpte Mesut Özil. Det är nya tider nu när Emirates är avbetald och nya sponsoravtal rullar in. 

Giroud kombinerade en liten skada med sjukdom och kunde inte spela härom sistens och den förlorade sonen Nicky Bendtner offrade ett ben för att göra mål för Arsenal under matchen.

bendtnermal1.gif

Man kan tänka sig att det kom som en extra påminnelse om att det månne är dags att investera i en ny anfallare. Så Wenger, blir det Berbatov som ryktet säger?

"Nej vi är inte ens ute på transfermarknaden än."

Okej men Internets grävande gooners har ändå avslöjat gubben efter vinsten mot Cardiff på nyårsdagen. Minen är tillbaka. Ja, den där minen som aldrig ens setts förrän han avslöjade att det kanske skulle komma en stor överraskning dagen efter (Mesut Özil).

minen.jpg

Den där minen! Vem är nu på väg till Arsenal? Måtte inte minen spegla Wengers tankar på en förlängning av Bendtners kontrakt sista dagen i transferfönstret. Jag må tro på Nicky men han är INTE like a new signing värd Mesut-minen.

Läs mer

Arsene Wenger förlorar återigen mot sin största rival

Fotlol 09:31 12 Nov 2013

Jag pratar naturligtvis om: JACKAN.

blixtlset.gif

Läs mer

Den enes död, den andres bröd.

Fotlol 23:43 22 Oct 2013

1382477443875.gif

Läs mer

Vrider om kniven

Fotlol 00:52 19 Feb 2013

Jag har på sedvanlig förlust-rutin låtsats som om fotboll varken finns eller betyder något i två dagar, utan framgång. Arsenal åkte ur FA-cupen mot Blackburn. Jaha, det är ju bara som vanligt för er gunners tänker du då och JA DET ÄR DET. Jag är inte helt bedrövad heller. Jag är inte förbannad eller storgråtandes.
Det är den här utdragna besvikelsen vi lever med som är det värsta av allt och den kommer med några små avbrott av bedragande eufori när vi vinner en match mot typ Brighton. Detta tunna strössel av Arsenalvinster i den här kvicksanden är som ett opium för gunnern, hindrar förändring och drar bara ut på det faktum att något, måste, göras. 

Jag ser mig i spegeln. Det är inte en vinnare jag ser. Det är en uppgiven stackare som skaffat sig en å annan Arsenalrelaterad rynka på senare dar, med en tro och kärlek som bara leder till besvikelse på besvikelse. Ikväll när jag skulle gå hem från ateljén försökte jag dra upp blixtlåset på min sovsäcksliknande dunjacka i en kvart, sen satte jag mig på soffan och bara sjönk ihop. Blixtlåset har svikit mig som vore jag en annan Wenger. Det är som en smitta, i våra självförtroenden och i våra dunjackor. Frös hela vägen hem. Det ingår tydligen i Arsenalpaketet. Att jag ens äger en dunjacka som kom i en sovsäckspåse? Hur kan jag ha köpt en sån utan att ens reflektera över vem jag håller på att bli? Jag är en ung kvinna med hela livet framför mig, ändå sitter jag fast här, i ett blixtlås.

jacka2_0.gif
Exakt detta. Ska elda upp min jacka i morgon så ingen mer blir smittad.

Låt oss nu tvaga oss rena medelst Arsenallidandets totala katarsis. Smärtan skall befria oss från apatin. Har tittat på denna giffen i fem minuter nu och det gör ont:

ipzjw25exiya.gif

Jag låter gifen vrida om kviven varv på varv. 
Det svåraste är att jag är på team Wengers sida. Han kan få fortsätta bossa över Arsenals ideologi men släppa några andra ansvarsområden, det skulle vara så deppigt att kasta in handduken nu och sälja sin själ till Usmanov och köpa svindyra legosoldatsspelare för pengarna. Liga/cupvinsten, om den nu nånsin skulle komma, skulle inte smaka något så när lika gott tror jag, och allt som Arsenal och Arsene slitit med och offrat de senaste åren skulle varit förgäves. 
Vi behöver samtidigt någon som kan ingjuta självförtroende och vinnarmentalitet hos laget och fansen. Någon som kan räkna ut och acceptera att anpassa sig efter motståndet vi möter så vi slipper se ett gäng vilsna själar stoppas av vilken Championship-buss som helst. Någon som inte är en envis surgubbe i en fantasivärld. Kan vi få klona Pia för att rädda Arsenals moral?

Hej då, nu ska jag hitta något mysigt på www som gör mig glad. Går det inte så ska jag åtminstone avnjuta en riktigt bitter Liverpool-blogg.

Läs mer

#TeamJacka

Fotlol 20:42 30 Dec 2012

Hej alla jultrötta. Jag är sjuk, slut, nussig och har ett kollo på besök i min kyrka men hallå vi måste ju gotta oss i Wengers jacka!!!! (efter den fantastiska tiomålsmatchen som slutade 7-3 för Arsenal med ett hat trick av Theo).

7-3newcastle.gif

I alla fall, JACKAN. Vissa av er för, andra emot, men få av er är obrydda om sovsäcksjackan Wenger sportar år efter år. Den försvinner liksom inte ur tiden, det SKA in en sovsäcksjacka i Arsenalstabens kollektion varje år trots att den ställt till med problem sen dag 1.

jacka.png

Själv är jag naturligtvis så oerhört positiv till snuffsjackan, #TeamJacka, vill burra in mig där och värma mig och låta mig ruvas av Arsene som är stilig i den. Dock ställer den ju som sagt till en del bekymmer för honom ibland, nu senast mot Newcastle. Och ni minns väl hur svårt han hade att hitta in i fickan häromsistens? Stackars Wenger, så mycket motgångar.

Läs mer

Det är fruktansvärt ledsamt

Fotlol 19:53 17 Nov 2012

att efter sju svåra år så är detta Wengers "leende":

bild_462.png

bild_463.png

Stackarn kommer inte längre ihåg hur man smilar...
Spotta ut citronen Arsene och kolla på Thierry och Lukas, så här går det till:

 henrylolglada.gif podpole.gif

Det är nästan så att AVB:s tomma ansikte ofrivilligt formar ett bättre leende än Wengers när hans Tottenham förlorar med 5-2 mot ärkerivalen Arsenal.

avbler.gif

Håll ut Arsene, det kunde ha varit värre än de här sju åren utan pokaler:

50.jpeg

Läs mer

Fotlol

FOTLOL är en 0% objektiv blogg om den fantastiska, magiska, plågsamma sporten fotboll. Läsbar även för den som varken rört boll eller tittat på en gräsmatta.

FOTLOL är oftast besviken, kär, euforisk, besatt, förbannad, eller hatisk, känslor så starka och svåra att de enbart går att behandla med humor.

Här hittar ni Fotlols gamla blogginlägg.
Kontakt: fotlolblogg@gmail.com

FOTLOL på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla