Berbatov

Silly Season- Wengers ord vs. Wengers ansikte

Fotlol 15:12 3 Jan 2014

Ja, det är igång igen och naturligtvis är det oerhört mycket snack om Arsenal som öppnade den dammiga, rostiga, skrumpna pengapungen härom sistens och köpte Mesut Özil. Det är nya tider nu när Emirates är avbetald och nya sponsoravtal rullar in. 

Giroud kombinerade en liten skada med sjukdom och kunde inte spela härom sistens och den förlorade sonen Nicky Bendtner offrade ett ben för att göra mål för Arsenal under matchen.

bendtnermal1.gif

Man kan tänka sig att det kom som en extra påminnelse om att det månne är dags att investera i en ny anfallare. Så Wenger, blir det Berbatov som ryktet säger?

"Nej vi är inte ens ute på transfermarknaden än."

Okej men Internets grävande gooners har ändå avslöjat gubben efter vinsten mot Cardiff på nyårsdagen. Minen är tillbaka. Ja, den där minen som aldrig ens setts förrän han avslöjade att det kanske skulle komma en stor överraskning dagen efter (Mesut Özil).

minen.jpg

Den där minen! Vem är nu på väg till Arsenal? Måtte inte minen spegla Wengers tankar på en förlängning av Bendtners kontrakt sista dagen i transferfönstret. Jag må tro på Nicky men han är INTE like a new signing värd Mesut-minen.

Läs mer

Fotlol

FOTLOL är en 0% objektiv blogg om den fantastiska, magiska, plågsamma sporten fotboll. Läsbar även för den som varken rört boll eller tittat på en gräsmatta.

FOTLOL är oftast besviken, kär, euforisk, besatt, förbannad, eller hatisk, känslor så starka och svåra att de enbart går att behandla med humor.

Här hittar ni Fotlols gamla blogginlägg.
Kontakt: fotlolblogg@gmail.com

FOTLOL på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla