Silly Season

Den bästa dagen i Kim Källströms liv

Fotlol 11:23 1 Feb 2014

Ingen av oss därute trodde väl att vi skulle vakna upp till den bästa dagen i Kim Källströms liv i går. Men, det gjorde vi. Kan säga som så att min dag enbart handlade om Kim i går. Inom 5 minuter hann jag bli förbannad över att någon ens orkar sprida ett så pass omöjligt rykte till att förstå att detta var verkligen på väg att hända. Återigen har ett transferfönster lämnat en med en stark overklighetskänsla.

Den här säsongen kom en chans för Arsenal. Chans att vinna något. Managers switchade hit och dit i topplagen och behövde landa i lagen och ligan. Sir Alex hade lämnat sitt Manchester-lag fullt av hål medan Spurs hade köpt på sig alldeles för många. I Arsenal fanns ett hopspelat lag, kontinuitet och en manager som kände sitt lag utan och innan. Bygget hade fallit på plats. Vips så stod Arsenal där och ledde ligan. Det var det sista alla supporters trodde efter den fruktansvärda förlusten mot Aston Villa som inledde säsongen.

Då kan det vara läge att förvalta den chansen, nästa säsong kommer ju troligtvis konkurrenterna att starta starkare. Ett skadetyngt Arsenal med ett fruktansvärt spelschema framför sig hade nog behövt få in ny energi detta transferfönster, alla skrek framför allt efter en striker. 
skarmavbild_2014-02-01_kl._11.09.55.png
Men, nu vill jag att ni inte ställer lånet av Kim Källström mot förhoppningen på att förstärka med en topp-topp-spelare, alternativ striker bakom Giroud eller Draxlerskt framtidsnamn. Det var inte antingen eller. Källström ska ju snarare ta Frimpongs plats i ett halvår. Den klassiska besvikelsen man känner efter ett tomt transferfönster bör inte riktas mot en svensk ny truppspelare, varför inte ta in en proffessionell och genuin Kim i ett halvår? Titta själva på detta gulliga. Förhoppningsvis hittar Wenger sen den perfekta framtidsspelaren att fasa in på Artetas position i sommarföntret.

skarmavbild_2014-02-01_kl._11.13.28.png

Kongo-Kim kommer knappast ta någons plats i startelvan, men just nu är Arsenal extremt skadedrabbade på mittfältet och han kan få spela. Som svensk är det bara att tacka och ta emot, jag menar detta är ren, mysig underhållning:

Lycka till i Arsenal Kim, tänk så blommar du verkligen ut där och får massa speltid, 31 år gammal. Efter Flaminis succé-återkomst gör vi alla bäst i att hålla sinnet vidöppet.

Läs mer

Här har ni Silly Seasons största övergång hittills:

Fotlol 20:19 30 Jan 2014

Silly Season ställer som vanligt till med kaos i våra känsloliv och man slits mellan hopp och förtvivlan. Nu kan jag i alla fall ge er den största övergången detta transferfönstret: Aaron Ramsey har signat med Elite Model London.

skarmavbild_2014-01-30_kl._20.21.51.png

Nu ska vi kolla vad gubben går för.

skarmavbild_2014-01-30_kl._20.07.56.png skarmavbild_2014-01-30_kl._20.08.16.png

Mitt i sin bästa säsong någonsin som fotbollsspelare- varför inte gå och bli modell. Så lämpligt att han förlängde sin skada med några veckor precis.

skarmavbild_2014-01-30_kl._20.08.25.png skarmavbild_2014-01-30_kl._20.08.32.png

Älskar denna lite "farlig" kille, fick benet avbrutet av Shawcross och blev dark:

skarmavbild_2014-01-30_kl._20.08.41.png

Tänkte skriva "Congrats to your new job, break a leg" till honom på Twitter men det är nog too soon. Cred till min förra NG-boss Margret Atladottir som trodde på hans fejs från första stunden hon såg honom, jag tvivlade på honom både som fotbollsspelare och klädhängare i flera år tyvärr.

Läs mer

Silly Season- Wengers ord vs. Wengers ansikte

Fotlol 15:12 3 Jan 2014

Ja, det är igång igen och naturligtvis är det oerhört mycket snack om Arsenal som öppnade den dammiga, rostiga, skrumpna pengapungen härom sistens och köpte Mesut Özil. Det är nya tider nu när Emirates är avbetald och nya sponsoravtal rullar in. 

Giroud kombinerade en liten skada med sjukdom och kunde inte spela härom sistens och den förlorade sonen Nicky Bendtner offrade ett ben för att göra mål för Arsenal under matchen.

bendtnermal1.gif

Man kan tänka sig att det kom som en extra påminnelse om att det månne är dags att investera i en ny anfallare. Så Wenger, blir det Berbatov som ryktet säger?

"Nej vi är inte ens ute på transfermarknaden än."

Okej men Internets grävande gooners har ändå avslöjat gubben efter vinsten mot Cardiff på nyårsdagen. Minen är tillbaka. Ja, den där minen som aldrig ens setts förrän han avslöjade att det kanske skulle komma en stor överraskning dagen efter (Mesut Özil).

minen.jpg

Den där minen! Vem är nu på väg till Arsenal? Måtte inte minen spegla Wengers tankar på en förlängning av Bendtners kontrakt sista dagen i transferfönstret. Jag må tro på Nicky men han är INTE like a new signing värd Mesut-minen.

Läs mer

Fotlol

FOTLOL är en 0% objektiv blogg om den fantastiska, magiska, plågsamma sporten fotboll. Läsbar även för den som varken rört boll eller tittat på en gräsmatta.

FOTLOL är oftast besviken, kär, euforisk, besatt, förbannad, eller hatisk, känslor så starka och svåra att de enbart går att behandla med humor.

Här hittar ni Fotlols gamla blogginlägg.
Kontakt: fotlolblogg@gmail.com

FOTLOL på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla