Tottenham

Podolski chattar lite bara

Fotlol 17:28 16 Jan 2014
Läs mer

Walcotts episka segerparad

Fotlol 22:33 4 Jan 2014

Rivalitet, så otroligt roligt ibland. North London-derby-humorn i FA-cupen började starkt:

Arsenal gjorde sen två mål men som vanligt gick folk sönder åt höger och vänster, mest drabbad just nu är strikerpositionen där en kuslig förbannelse vilar och Theo blev utburen på bår, just vid de tillresta Spurs-fansens kurva. Mynt och ramsor som "Let him die" haglade över Theo, som svarade på bästa möjliga sätt. Min favoritspelare här i världen må ha gjort ett och annat både viktigt och fint mål i livet men... detta är det allra mest episka han gjort någonsin: 

Vi tar det igen, hela seger-paraden denna gången.

paraden.gif

Okej vi kör en stillbild också.

skarmavbild_2014-01-04_kl._22.57.32.png

På återseende Tottenham. Tror inte Walcott kommer bli så trevligt behandlad vid nästa möte... Vad hände med pengarna som kastades då?

Jag som trodde Arsene samlade alla mynt som kastas över spelarna på matcherna, rätt in i transferbudgeten. Kan ju vara bra att ha om man ska buda 40 008 pund för Suarez nästa gång.

Läs mer

En hälsning från Szczhzczszesny

Fotlol 21:10 1 Sep 2013

Läs mer

Hör av er om ni hör något dunsa utanför fönstret,

Fotlol 00:15 12 Apr 2013

det kan vara denna boll som landar. Klassiskt fotbollsskämt som måste få sägas ibland.

addestraff.gif

Fresh Prince tycks dessutom vara den oväntade inspirationskällan bakom Adebayors ansats.

adefreshfrince.gif

Efter denna och Huddlestones missar åkte Spurs ur Europa League mot Basel efter straffläggning, Newcastle försvann som väntat mot Benfica. Chelsea tog sig vidare mot Rubin Kazan och är det enda engelska laget kvar i en europeisk cup den här säsongen.

Frågan är hur mycket Europa League med sina långa resor och tuffa matcher kostat på lagen i ligans viktiga slutskede, de två Londonlagen kämpar ju mot det tredje Londonlaget Arsenal för att knipa topp 4 och Champions Leaguekvalplats, medan Newcastle kämpar för säkerhet från nedflyttning.

Även om det är spännande för oss att se så är kanske inte förlängning och straffläggning på en uttunnad trupp exakt vad Spurs behöver, men turligt för laget så är inte nästa match förrän den 21:a som spelas mot Man City. Chelsea däremot möter City redan i helgen i FA-cupssemifinal efter en lång hemresa från Rysslands mitt och är dessutom kvar i Europa League, men det är väl inget problem för vår maskerade superskurk Torres. 

Det har varit så kul att se Europa League den här säsongen, speciellt i och med tv4:s satsning, men jag är ganska så glad att mitt lag inte spelat där. Förhoppningsvis gör dom inte det i höst heller.

Läs mer

Det är fruktansvärt ledsamt

Fotlol 19:53 17 Nov 2012

att efter sju svåra år så är detta Wengers "leende":

bild_462.png

bild_463.png

Stackarn kommer inte längre ihåg hur man smilar...
Spotta ut citronen Arsene och kolla på Thierry och Lukas, så här går det till:

 henrylolglada.gif podpole.gif

Det är nästan så att AVB:s tomma ansikte ofrivilligt formar ett bättre leende än Wengers när hans Tottenham förlorar med 5-2 mot ärkerivalen Arsenal.

avbler.gif

Håll ut Arsene, det kunde ha varit värre än de här sju åren utan pokaler:

50.jpeg

Läs mer

Fotlol

FOTLOL är en 0% objektiv blogg om den fantastiska, magiska, plågsamma sporten fotboll. Läsbar även för den som varken rört boll eller tittat på en gräsmatta.

FOTLOL är oftast besviken, kär, euforisk, besatt, förbannad, eller hatisk, känslor så starka och svåra att de enbart går att behandla med humor.

Här hittar ni Fotlols gamla blogginlägg.
Kontakt: fotlolblogg@gmail.com

FOTLOL på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla