Vermaelen

Walcotts episka segerparad

Fotlol 22:33 4 Jan 2014

Rivalitet, så otroligt roligt ibland. North London-derby-humorn i FA-cupen började starkt:

Arsenal gjorde sen två mål men som vanligt gick folk sönder åt höger och vänster, mest drabbad just nu är strikerpositionen där en kuslig förbannelse vilar och Theo blev utburen på bår, just vid de tillresta Spurs-fansens kurva. Mynt och ramsor som "Let him die" haglade över Theo, som svarade på bästa möjliga sätt. Min favoritspelare här i världen må ha gjort ett och annat både viktigt och fint mål i livet men... detta är det allra mest episka han gjort någonsin: 

Vi tar det igen, hela seger-paraden denna gången.

paraden.gif

Okej vi kör en stillbild också.

skarmavbild_2014-01-04_kl._22.57.32.png

På återseende Tottenham. Tror inte Walcott kommer bli så trevligt behandlad vid nästa möte... Vad hände med pengarna som kastades då?

Jag som trodde Arsene samlade alla mynt som kastas över spelarna på matcherna, rätt in i transferbudgeten. Kan ju vara bra att ha om man ska buda 40 008 pund för Suarez nästa gång.

Läs mer

Fotlol

FOTLOL är en 0% objektiv blogg om den fantastiska, magiska, plågsamma sporten fotboll. Läsbar även för den som varken rört boll eller tittat på en gräsmatta.

FOTLOL är oftast besviken, kär, euforisk, besatt, förbannad, eller hatisk, känslor så starka och svåra att de enbart går att behandla med humor.

Här hittar ni Fotlols gamla blogginlägg.
Kontakt: fotlolblogg@gmail.com

FOTLOL på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla