Europa League

Så har ännu en rafflande UEFA-lottning passerat.

Fotlol 14:28 11 Apr 2014

huvudenlott.jpg

Läs mer

Hör av er om ni hör något dunsa utanför fönstret,

Fotlol 00:15 12 Apr 2013

det kan vara denna boll som landar. Klassiskt fotbollsskämt som måste få sägas ibland.

addestraff.gif

Fresh Prince tycks dessutom vara den oväntade inspirationskällan bakom Adebayors ansats.

adefreshfrince.gif

Efter denna och Huddlestones missar åkte Spurs ur Europa League mot Basel efter straffläggning, Newcastle försvann som väntat mot Benfica. Chelsea tog sig vidare mot Rubin Kazan och är det enda engelska laget kvar i en europeisk cup den här säsongen.

Frågan är hur mycket Europa League med sina långa resor och tuffa matcher kostat på lagen i ligans viktiga slutskede, de två Londonlagen kämpar ju mot det tredje Londonlaget Arsenal för att knipa topp 4 och Champions Leaguekvalplats, medan Newcastle kämpar för säkerhet från nedflyttning.

Även om det är spännande för oss att se så är kanske inte förlängning och straffläggning på en uttunnad trupp exakt vad Spurs behöver, men turligt för laget så är inte nästa match förrän den 21:a som spelas mot Man City. Chelsea däremot möter City redan i helgen i FA-cupssemifinal efter en lång hemresa från Rysslands mitt och är dessutom kvar i Europa League, men det är väl inget problem för vår maskerade superskurk Torres. 

Det har varit så kul att se Europa League den här säsongen, speciellt i och med tv4:s satsning, men jag är ganska så glad att mitt lag inte spelat där. Förhoppningsvis gör dom inte det i höst heller.

Läs mer

Fotlol

FOTLOL är en 0% objektiv blogg om den fantastiska, magiska, plågsamma sporten fotboll. Läsbar även för den som varken rört boll eller tittat på en gräsmatta.

FOTLOL är oftast besviken, kär, euforisk, besatt, förbannad, eller hatisk, känslor så starka och svåra att de enbart går att behandla med humor.

Här hittar ni Fotlols gamla blogginlägg.
Kontakt: fotlolblogg@gmail.com

FOTLOL på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla