Kim Källström

Den bästa dagen i Kim Källströms liv

Fotlol 11:23 1 Feb 2014

Ingen av oss därute trodde väl att vi skulle vakna upp till den bästa dagen i Kim Källströms liv i går. Men, det gjorde vi. Kan säga som så att min dag enbart handlade om Kim i går. Inom 5 minuter hann jag bli förbannad över att någon ens orkar sprida ett så pass omöjligt rykte till att förstå att detta var verkligen på väg att hända. Återigen har ett transferfönster lämnat en med en stark overklighetskänsla.

Den här säsongen kom en chans för Arsenal. Chans att vinna något. Managers switchade hit och dit i topplagen och behövde landa i lagen och ligan. Sir Alex hade lämnat sitt Manchester-lag fullt av hål medan Spurs hade köpt på sig alldeles för många. I Arsenal fanns ett hopspelat lag, kontinuitet och en manager som kände sitt lag utan och innan. Bygget hade fallit på plats. Vips så stod Arsenal där och ledde ligan. Det var det sista alla supporters trodde efter den fruktansvärda förlusten mot Aston Villa som inledde säsongen.

Då kan det vara läge att förvalta den chansen, nästa säsong kommer ju troligtvis konkurrenterna att starta starkare. Ett skadetyngt Arsenal med ett fruktansvärt spelschema framför sig hade nog behövt få in ny energi detta transferfönster, alla skrek framför allt efter en striker. 
skarmavbild_2014-02-01_kl._11.09.55.png
Men, nu vill jag att ni inte ställer lånet av Kim Källström mot förhoppningen på att förstärka med en topp-topp-spelare, alternativ striker bakom Giroud eller Draxlerskt framtidsnamn. Det var inte antingen eller. Källström ska ju snarare ta Frimpongs plats i ett halvår. Den klassiska besvikelsen man känner efter ett tomt transferfönster bör inte riktas mot en svensk ny truppspelare, varför inte ta in en proffessionell och genuin Kim i ett halvår? Titta själva på detta gulliga. Förhoppningsvis hittar Wenger sen den perfekta framtidsspelaren att fasa in på Artetas position i sommarföntret.

skarmavbild_2014-02-01_kl._11.13.28.png

Kongo-Kim kommer knappast ta någons plats i startelvan, men just nu är Arsenal extremt skadedrabbade på mittfältet och han kan få spela. Som svensk är det bara att tacka och ta emot, jag menar detta är ren, mysig underhållning:

Lycka till i Arsenal Kim, tänk så blommar du verkligen ut där och får massa speltid, 31 år gammal. Efter Flaminis succé-återkomst gör vi alla bäst i att hålla sinnet vidöppet.

Läs mer

Fotlol

FOTLOL är en 0% objektiv blogg om den fantastiska, magiska, plågsamma sporten fotboll. Läsbar även för den som varken rört boll eller tittat på en gräsmatta.

FOTLOL är oftast besviken, kär, euforisk, besatt, förbannad, eller hatisk, känslor så starka och svåra att de enbart går att behandla med humor.

Här hittar ni Fotlols gamla blogginlägg.
Kontakt: fotlolblogg@gmail.com

FOTLOL på Instagram:

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla