All this talk of getting older, is getting me down my love

Emelie Thorén 11:39 22 Mar 2012

Jag undrar en sak - mineralpuder. Deras selling point är väl att det låter huden andas och mysa under tiden man ser sammetslen och fresh ut? Det är väl hela deras marknadsidé? Jag har detta dilemma, som tränger undan alla viktiga saker som recycling och vilken skola jag ska sätta min unge i kö i nästa år: min hud i fejjan ser asrisig ut! Kan inte gå förbi en spegel utan att inspektera saken närmare, jag undviker att LE bland folk för jag känner att då kanske nåt går sönder. Det är alltså en kombination av en hud som 1. på djupet är supertorr, 2. liksom ändå fet i himla T-zonen och 3. är glåmig och mer porig och liksom yucky än vanligt. Gud vilken mysig bild jag ger nu va? Kunde lika gärna beskriva mina dagliga behov och hur de tedde sej häromdan. Men i allafall. Jag kan inte avgöra om det är mineralpudret ELLER det här deppiga: the age, baby. Jag fyller fan 36 i år. Min fråga lyder som följer: nån som märkt en försämring av hud efter några månaders användande av mineralobert?

För övrigt ska jag köpa en sån här! Jag orkar inte hata den jag har längre, det suger för mycket livsenergi och eftersom jag dricker tio koppar om dan... Well, det kanske ska vara lite gott också. Inte nödvändigtvis den här rosa, för den kostar liksom 1500 mer än en borstad aluminium-variant, men det är inte omöjligt. *älskar rosa* En kompis sa att det blir asgott kaffe dessutom, ja utöver att det tydligen är en HIPSTERBRYGGARE:

Fler blogginlägg från Emelie Thorén