Taverna Brillo i rekonstruktion

Schulmans favoritkrog har försatts i företagsrekonstruktion. Taverna Brillo öppnades av Svenska Brasserier 2011 med ambitionen att bli ett av Sveriges främsta brasserier och skapa Sveriges godaste pizza. Rekonstruktionen inleddes den 24 maj.

0 Kommentera

Avlyssnat

Vi såg Mark Levengood med klipp i steget på Västerlånggatan i Gamla Stan. Han pratade med en kvinnlig bekant om Astrid Lindgren.

Det är i La Cucarachas tidigare lokaler på Bondegatan 2 som boxaren, krögaren och tv-profilen Paolo Roberto gör comeback i restaurangbranschen. Med Paolo håller till en början öppet på söndagar i december med italiensk buffé på menyn.

Efter en herrans massa år på Hornsgatan mellan Zinken och Hornstull har Tigern packat ihop och gjort sig redo för flytt. Inom kort öppnar den Thailändska Tigern på nya adress, närmare bestämt på Klara Östra kyrkogata 12 vid T-Centralen.

Det har kommit till vår kännedom att en av världens största energidrycker anordnade popup-nattklubb i garderoben på ett av Stockholms mest prominenta ställen häromveckan. Vi lämnar det där.