Snook återförenade

Av en lycklig slump hade såväl Daniel Adams-Ray som Oskar Linnros bokat bord på söderkrogen The Hills den första torsdagen i september. Det blev ett kärt återseende och åtminstone hälften av duon åt därefter köttfärslimpa. 

0 Kommentera

Avlyssnat

Krogklassikern Rolfs Kök har tagit över grannlokalen och öppnar inom en hyfsat snar framtid en systerkrog. Arbetsnamnet är Rolfs hav, sen kan du väl dra dina egna slutsatser.

Aktiebolaget bakom Restaurang Ljunggren (Phaow AB) har begärts i konkurs sedan den 7 februari. Krogen grundades av restauranglegendaren Mikael Ljunggren för snart 20 år sedan men har sedan dess gått igenom ett antal ägarbyten. Vad som händer härnäst i Brunogallerian återstår att se. 

Lås in era limerickar. Ryktet går varmt om att den legendariske musikern Aphex Twin är på väg till huvudstaden. Exakt när och hur är inte kommunicerat men den som lever får se, och höra.

Den veganska krogen Chou Chou i Moodgallerian befinner sig i företagsrekonstruktion. Chou Chou öppnade i slutet av 2021 och har även den populära klubben Holken i sin verktygslåda. Företagsrekonstruktionen inleddes den 26 januari.