Musikhjälpen återvänder till Göteborg

Det tisslas och tasslas om att Göteborg blir årets värdstad för Musikhjälpen. På måndagen publicerade Sveriges Radio en teaser där följarna bjuds in att gissa staden. På bilden syns både en borg och en kanin. Det skulle kunna vara Oz, men vi tror på Göteborg.

0 Kommentera

Avlyssnat

Ordföranden i Medieakademin har utsatts för ett försök till kontostöld. 
– Jag var _så_ nära att förlora kontrollen, men hade som tur var ett extra säkerhetslager, skriver Emanuel (tror vi) på Twitter. 

Drömmer du om att köpa branschtidningen Resumés före detta chefredaktörs lägenhet? Nu kan drömmen bli sann. Nyligen la Viggo Cavling ut sin bostad till försäljning på Hemnet. Utgångspriset för fyrarummaren på Mariaberget är 7 950 000 pesetas.

Bokmässans mest wholesome syn var förmodligen kön till Det evigt gröna trädet. Dag efter dag väntade mässbesökarna på rad för att få en autograf och en selfie med J-O Waldner, som verkligen såg ut att njuta av uppståndelsen. Men när vår utsände frågade om det är sant att pocketversionen av hans självbiografi ska heta Fickpingis tappade han hakan.

Det har kommit till vår kännedom att 10-15 mellanchefer ses regelbundet i TV-husets källare för att puckla på varandra. Ärligt talat både det mest och minst oväntade ryktet vi hört sedan i våras.