Musikhjälpen återvänder till Göteborg

Det tisslas och tasslas om att Göteborg blir årets värdstad för Musikhjälpen. På måndagen publicerade Sveriges Radio en teaser där följarna bjuds in att gissa staden. På bilden syns både en borg och en kanin. Det skulle kunna vara Oz, men vi tror på Göteborg.

0 Kommentera

Avlyssnat

 SR-podden Fas 3 tappade två av tre programledare efter bara ett avsnitt när den lanserades i höstas. Nu gör den comeback med två nya. Det blir Mallin Collin och Fredrik Boltes som ersätter Moa Wallin och Christoffer Nyqvist. Kvar är Olle Palmlöf.

Den kände göteborgskocken Pietro Fioriniello har gått bort efter att ha blivit påkörd av en spårvagn. Fioriniello drev restaurangen La Cucina Italiana och medverkade även i SVT-programmet Första dejten. Pietro Fioriniello blev 60 år gammal.

Den frispråkige bagaren Sébastien Boudet har blivit blockad av stjärnkocken Björn Frantzén efter en diskussion om Dubai. Bråket började med en bild från en golfbana i samma land, och Boudet kritiserar nu istället Frantzén öppet i en instagrampost. Frantzén svarar med en story där han konstaterar att "Om man betalar svarta löner så bör man hålla sig lite lugn som rättspolis i sociala medier".

Ullevi har inga inbokade konserter inför nästa år. Detta att jämföra med hur de senaste åren har sett ut med akter som Coldplay, Metallica, Springsteen och Håkan. 

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!