När man vägrar gå hem

Sonar-bloggen 16:50 17 Jun 2011


Cristian, moi o Alain

Igår var jag på fest med killar och tjejer. Fy. Fan. Det var DÖDSFEST. Först var vi på stranden Mac Arena Mar Beach Club där Chonkey och Dyed Soundorom spelade. Vi kom inte i vippen, och ja då ville vi inte vara kvar? Fett konstigt eftersom vi var på en strand. Well.

Sen åkte vi upp i bergen i en jävla taxi och var på en fantastisk fest som hette JACKMODES fest. Det var ja liksom upp i bergen, man såg ut över hela staden, där var pool och tennisbana och man satt på nån mjukmatta och drack drinkar i plastkoppar. Vi möte upp med Ghazals kompis Alain och hängde upp i bergen och blev fullare och fullare.

Sen, taxi ner för berget, ut långt utanför stan. Efter ungefär 40 minunter upptäckte vi att vi åkte till en fest som inte skulle vara förrän 24 timmar senare. Ungefär där tappade jag och ca alla andra konceptet. Klockan var kvart i sex, vi tjatade in oss på en klubb som stängde sex, hann beställa en öl och sedan tändes ljuset. Well. Sedan blev Ghazals väska stulen?? Med pass och allt?? Haha. Gud vad besvärligt.

Idag har jag legat som en zombie i ett mörkt rum och käkat melon.

 

IKVÄLL SKA JAG SE M.I.A. och GÅ PÅ NÅN TAKFEST!!! 

 

TTYL

Fler blogginlägg från Sonar-bloggen